reklama

Lipiec 2010

emih nie denerwuj sie bo nie warto :no: ide o zaklad ze wlasnie o to pipie chodzilo wiec nie rob jej tej przyjemnosci a tym samym sobie szkody. zjedz cos faktycznie a nawet zapal jak tylko ma Ci to pomoc sie wyluzowac ALE TYLKO JEDNEGO!!!:-)

patipaula
dzieki za zrozumienie-i mam nadzieje ze nastroje u Ciebie juz lepsze kochana :-) pozalatwialas wszystko , to teraz lez i odpoczywaj i sie relaksuj :tak::-)

reklama
Jeny, człowiek wybędzie na godzinę i nadrobić nie można:szok:

ewa1985 też mam nadmiar wydzielinki ale zapach i kolor nie zmieniony, u ginka kontrola co 3 tyg. i jest oki.

louise to dobrze że lekarz Cię uspokoił;-)Skąd ja znam tekst "niektórzy muszą pracować", doprowadza mnie on do szału bo jak zapinkalasz na dwóch etatach czyli praca - prowadzenie domu to tego nie widzą:wściekła/y:Bardzo ładnie mu utarłaś noska z tymi pączkami:-)a z tymi ripostami też tak mam że najlepsze to po czasie mi do głowy przychodzą:rofl2:

keejt a lepiej choć troszke się czujesz?

ania_pestka nadrobimy za Ciebie z tymi pączkami:tak:

emih nie zdąrzyłam doczytać o co chodzi ale nie denerwuj się kochanieńka już:no:;-)

agatha może i z nerwów biegunka, dobrze że już zgoda;-)a swoją drogą nigdy przy biegunce nie bolał mnie brzuch tak jak teraz w ciąży, dziwne to:confused:

mruczka z tym workiem dobre dobre:-Dale nic się nie martw bo ładnemu we wszystkim ładnie:-)ja sobie dziś kupiłam batoniki musli;-)

mammi najlepsze życzenia dla córci:tak:

dzamena ale się wkręcił z tymi pączkami:-D

tiffi no właśniej jak kiedyś pisałam o irygacji to właśnie borasolu używam.

yustynia odpoczywaj ile się da a co do oponków to uwielbiam bardziej niż pączki;-)miałam nawet dziś robić ale mi się nie chciało, zresztą oponki to ja mam teraz w biodrach he he:tak:

patipaula dobrze że z tarczycą oki a dla córci zdrówka.

Melduję że zjadłam 3 pączki:-)

A teraz idę do dentki bo udało mi się umówić na dziś i siebie i Emi ale ją to chyba zwiąże i zaniose bo się zapiera jak diabli:no:zresztą ja sama w strachu (oczywiście przy niej nie okazuję), boje się dentysty bardziej niż porodu:-)

jedynaczka - robię co mogę, a oponki na biodrach coraz większe niestety też posiadam
A propo przybierania na wadze, martwiłam się że tak jakoś pomału przybieram i czy to normalne bo może czegoś Dzidzi brakować - wymówiłam w złą godzinę ;-) teraz przybieram w galopującym tępie :-)
Ja też boję się dentysty, marcowy terminarz zapełniony mam jednak wizytami u lekarza tej specjalności, no nic dam radę...

jedyneczka nic sie nie martw i krzycz b glosno jakby co-nie bedzie sie tu dentka znecac nad biedna ciezarna ;-):-)
no wlasnie a z ripostami to bylo to bezczelne wykorzystanie mojego porannego otumanienia. zanim wypije kawe jestem dosc ograniczona umyslowo i nie jestem wtedy zadna konkurencja w dyskusjach :-D:-D

a ja ide posprzatac troche w malym pokoju bo sie juz od paru dni zbieram a to takie *******y zalegle. i zrobic porzadek w dokumentach-czego nienawidze najbardziej w swiecie. na pewno cos gdzies zle powkladam jak zwykle.wrrrrrrr

ps. juz w tym momencie rowniez moge powiedziec ze zjadlam 3 paczki ;-) :-)

Ostatnia edycja:
jedyneczka ło jesiu do denki !!!!!!!!!!!!!!! współczuje ,i jeszcze to udawanie przy Emi jaka to niby odwazna jestes ,no jakbym siebie widział jak ze starzym chodziłam a myslach to pos...a byłam na maxa

jedyneczka, ja myślę, ze jak się jakieś zawirowania w jelitach robią, to one w ciąży sa bardziej naciskane przez macicę, może stąd te bóle, tak sobie tłumaczę, ale wzięłam wczoraj nospe i o 19 leżałam już w lóżku.
Stresa miałam nie z tej ziemi, bo naprawdę mnie bolało, a ja raczej daleka od paniki jestem...

jedyneczka powodzenia wspolczuje bardzo tez mnei bedzie czekalo ale ja na szczescie mam chrzestna od tego chociaz z niej herod baba nieomal jak z horroru ale za to swietny specjalista ;-)

acha miałam wam napisać co wczoraj popoludniu naraz zjadłam- pieczywo czosnkowe z serem, miske kapusty kiszonej, popiłam to pepsi i zjadłam loda twixa:-D normalnie w jednej chwili miałam na to wszystko ochote:tak: a M mnie obserwoał i próbował dotrzymać kroku w jedzeniu ale nie dał rady:-p
To niezły zestaw
louise ja polecam "dziecko dla początkujących, kupiłam mojemu na mikołaja
emih szkoda nerwów

Ja własnie robię obiad, tą moją zapiekankę makaronową z pieczarkami i cukinią. Dawno nie gotowałam mięsa i powiem wam, że nadal mnie jakoś drażni, muszę wychodzić z kuchni. Lecę zerknąć na to co w kuchni

reklama
Odebrałam wyniki badań i nie wiem czy mam płakać czy co, może wy sie na tym znacie :
We krwi niski poziom Hematokrytu i limfocytów
W moczu wszystko negatywne białko leukocyty erytrocyty azotyny glukoza
Dośc liczne w preparacie kryształy szczawianu wapnia i nabłonki płaski, i bardzo liczne pasma śluzu :no::no::no::no::no::no::no:
Cytomegalia igg i igm negatywne
Hiv negatywne wiec uffffff :sorry:
Ale Rozyczka igg dodatnia a igm negatywnai nie wiem jak to rozumieć mam wszystko:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry