reklama

Lipiec 2010

Odebrałam wyniki badań i nie wiem czy mam płakać czy co, może wy sie na tym znacie :
We krwi niski poziom Hematokrytu i limfocytów
W moczu wszystko negatywne białko leukocyty erytrocyty azotyny glukoza
Dośc liczne w preparacie kryształy szczawianu wapnia i nabłonki płaski, i bardzo liczne pasma śluzu :no::no::no::no::no::no::no:
Cytomegalia igg i igm negatywne
Hiv negatywne wiec uffffff :sorry:
Ale Rozyczka igg dodatnia a igm negatywnai nie wiem jak to rozumieć mam wszystko:-(

SupciO, z wynikami jest tak:
Różyczka igg+ tzn ze masz przeciwciala - czyli jest dobrze
Rózyczka igm- tzn że aktualnie nie jesteś chora - czyli dobrze
Cytomegalia igg- i igm- tzn ze nie jestes chora ale nie masz tez przeciwcial, ale to nic strasznego (ja tez nie mam)
Dobrze że w moczu nie ma bialka, leukoctow, erytrocytow, glukozy.
Nie wiem co ze szczawianem wapnia. Śluz też miałam ostatnio ale to nie jest wazne podobno.
Jedynie ta krew. Zalezy o ile hematokryt i limfocyty sa za niskie. Duży niedobór hematokrytu oznacza anemię.

Mam nadzieje ze pomoglam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie

Mammi wszytkiego najlepszego dla córci.
U mnie brzydko i pochmurnie. Ja chcę już wiosne!!!U mnie M nawet nie wie o forum. Dzisiaj pojechał do sklepu i przywiózł paczki, nawet nic nie musiałam mówić. Zjadłam dwa

;-)emih - to dobrze, że zgoda. I słuchaj mnie uważnie - zabraniam myślenia o wrednej babie, to rozkaz!

Ja wła snie ucięłam sobie 2 godzinną drzemkę, tak jakoś zmogło mnie przed lapkiem na kanapie, budzę się i szok, że tyle czasu minęło. Takie drzemki to dla mnie rzdkość;-). Pewnie przez ten ponury dzień...

jednak ten moj M nie taki najgorszy dowiedzial sie na uczelni co i jak nawet podanie za mnie napisal tylko musialam podpisac i wyslac mailem :-) teraz sie denerwuje czy sie podpisalam ehh to odmozdzenie ale o tym w prosbie nie pisalam ;-)

vanilka perla gdzie poginelyscie dzis??

jednak ten moj M nie taki najgorszy dowiedzial sie na uczelni co i jak nawet podanie za mnie napisal tylko musialam podpisac i wyslac mailem :-) teraz sie denerwuje czy sie podpisalam ehh to odmozdzenie ale o tym w prosbie nie pisalam ;-)

vanilka perla gdzie poginelyscie dzis??
brawo dla M no widzisz jak sie chłopak stara

reklama
tworzę właśnie zupę ogórkową. Jak zjem też chyba się położę, bo nic się nie dzieje. Pogoda dzisiaj stanowczo przegięła... W dodatku M dzwonił, że będzie z pracy później niż zwykle, bo mają jakąś grupę na 21 - i 3 dania :eek: kto o tej porze przyłazi na takie żareło...
No więc spodziewam się go ok. 2 w nocy, czyli pogadamy dopiero jutro rano....
Dzień do d.... nic dodać nic ująć...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry