perla2212
Fanka BB :)
ja sie melduje!!!jednak ten moj M nie taki najgorszy dowiedzial sie na uczelni co i jak nawet podanie za mnie napisal tylko musialam podpisac i wyslac mailem :-) teraz sie denerwuje czy sie podpisalam ehh to odmozdzenie ale o tym w prosbie nie pisalam ;-)
vanilka perla gdzie poginelyscie dzis??
u nas szpital w domu, ja zakatarzona, maly biedny nie ma juz temperatury, ale za to kaszel robi sie nieciekawy, no i M tez dopadlo... tylko ze on ma wieksze pole do popisu jesli chodzi o leczenie niz my z mlodym!
Emih wspolczuje ze musisz miec do czynienia z takim "czyms" ale wszystko sie dobrze skonczy zobaczysz!
Mammi 100 lat dla corci!
Ashika ale Ci fajnie z tym domkiem! my za 2-3 miesiace dopiero...

Pojechałam do tej poradni i rozglądam się czekając - no poczekalnia odwalona i jeden gabinecik zerkam różowy drugi żółciutki trzeci niebieski i tak chłodem zawiało a za cgwilę lekarz tam wszedł i nie spodobał mi się myślę to my pewnie tam pójdziemy, oczywiście tam nas wołają. Nie podobało mi się tam ale myślę nie uciekne z dzieckiem od dentysty, pewnie mi się roi
A jeśli chodzi o mnie to do znieczulania chciał zgody od ginka
Wogóle mówię że chce plombe światłoutwardzalną za dopłatą a on że już tak nie ma od stycznia, że albo na kase albo całkiem prywatnie się leczy
Zwinęłam się z radością stamtąd
Podjechałam do denta obok mojego gina i zapisałam się na środe na kase bo tu jest po staremu, niby na kase ale dopłata do lepszej plomby, zaświadczenia od ginka nie chcą ale muszę co miesiąc przynosić oprucz karty magnetycznej zaświadczenie od pracodawcy o zatrudnienu i przebywaniu na L4