reklama

Lipiec 2010

reklama
Mruczka, no zszokowałam się tym zdjęciem...
Ja nic nie mam jeszcze, jakoś mnie stres ogarnął, że nic kompletnie nie mam, a tu już w zasadzie połowa stuknie za chwilkę.

Ale jeśli to wszystko na początek, to kobieto nawet połowy tego nie użyjesz:-)

A te rzeczy kupowałaś nowe czy używane? ja się chcę we wtorek wybrać na zakupy lumpeksowe i z nastawieniem na ciążowe i niemowlęce.

Poza tym dzisiaj humorek mi dopisuje, nawet bardzo, zaraz sobie kiwi poobieram i zabieram się za House:-)

Jak się dowiedziałam to kupiłam kilka rzeczy, a resztę dostałam od koleżanek i siostry. A to jeszcze nie wszystko, tylko nie mam na razie gdzie układać. Codziennie 5 razy będę dzidzię przebierać:-) Potem odsprzedam:tak:

mnie pada net wiec za wiele napisac nie moge ale zycze powodzenia dam znac jutro co i jak
3majcie sie zdrowo i wyspijcie
ja w nocy jak bede sie wiercic znowu bede obmyslac sposoby na polozna ;-) zeby sie uspic zamiast liczyc barany

hejka! :-)
ja dziś pęknę.....zjadłam 4,5 paczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jak Wasze brzuszki? też pewnie pełne,a co ,mozemy sobice pozwolić no nie? hihihi

Anetko no jasne, że możemy sobie pozwolić. Malutkie w brzuszkach też pewno miały ochotę na małe co nieco :happy::happy:
Ja właśnie się wykąpałam, wygoliłam, wydepilowałam, nakremowałam, wymalowałam paznokcie ... i teraz czekam na M, ale to jeszcze tyyyyyyyllleeeee czasu :-( Pewno się nie doczekam i usnę, ale liczą się dobre chęci :-)
Ja póki co zaprzestałam na 2 pączusiach. Pewno jeszcze dziś jakiegoś pochłonę, ale póki co tylko mnie strasznie suszy...
Ps. Mruczka kolekcja bombowa ;-) ja nawet nie mam gdzie chować ciuszki dla maleństwa, upycham między moje gaciory :-D

Tiffi kolejny tydzień za nami:-)
A ja lubiłam chodzić do dentysty, bo dostawałam zawsze szklaną strzkawkę jak byłam grzeczna:happy:
hmmm jak byłaś dzieckiem, czy jak teraz jak chodziłaś to otrzymywałaś tą strzykawkę hi hi hi:-D

mammi szkoda języka strzępić na teściówkę
aisim ja właśnie wczoraj chyba czułam. Mówię, chyba bo od jakiegoś czasu czasem czuję takie coś i ciągle zastanawiam się czy to to, ale mam nadzieję, że tak. Tłumaczę sobie, że dzidzia daje znać mamusi, że u niej wszystko dobrze
mruczka garderoba imponująca, ale z tym odsprzedawaniem to się wstrzymaj, a nuż widelec kolejne dziecię będzie

Co do pączków zjadłam dwa, ale były średnie, ale chcę wam pokazać co wymyśliłam do naszego domku, a właściwie do pokoju dziecka, na fragmencie ściany będzie tapeta o taka, lub coś w tym stylu .... (jestem nią zachwycona). Dobranoc wam mówię, choć pewie długo jeszcze nie zasnę

Załączniki

• misio tapeta.jpg
    misio tapeta.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Witam Was dziewczyny:-D
Ja już chyba muszę się przyzwyczaić do wstawania o 6, mój synek wymyślił sobie teraz taką porę wstawania, co prawda ja mu daje zabawki do łóżeczka i jeszcze z pół godziny dosypiam:-p Więc ja już po śniadanku,kanapki z twarożkiem i pomidorem...
Wczoraj wieczorem wpadłam na pomysł przefarbowania moich ślubnych butów i teraz szukam w necie jak to można zrobić, a może któraś z Was zmieniała kiedyś kolor butów???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry