reklama

Lipiec 2010

jedyneczka tak wlasnie zamierzam zrobic-w sumie jak ci znajomi nas zapraszaja to tez cudow na kiju na stole nie ma, wiec i ja nie bede sie starac ponad sily. zwlaszcza, ze sie na to nie czuje :-) chyba mi wybacza, mysle?

justa ale Ci fajnie-jak ja bym sobie chetnie poszla do jakiejs kolezanki w ciazy albo z dzidziusiem na pierd..ły :-):tak: ale mam tylko moja siore ktora pracuje a po poludniu mi sie nie chce i zone mojego brata ciotecznego ktora tak sobie lubie a po drugie ona tak mowi niewyraznie, ze nie rozumiem jej. i tylko sie glupkowato smieje jak ona sie smieje i potakuje. czasem cos dorzuce jak przypadkowo zrozumiem :cool:

Ostatnia edycja:
reklama
oczekiwanie nie odzywała się:no:mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok. a rokowania coraz lepsze.

louise też o magdzie pytałaś. Chodzi mi o to że do tego szpitala poszła, nie wiadomo co jest a wcześniej maluszka nie czuła:-(no i teraz mam schizy. Już wypiłam szklanke z wielką ilością soku z cytryny, zaraz walne mleko z płatkami z wielką ilością cukru. A jak znajomi będą kręcić nosem to niegodni Ciebie znajomi:-)

Moze musi lezec w szpitalu i nie ma jak sie odezwac.
Ja dzisiaj smigam do dentysty na 15ta, ehm. w domu wszyscy przybici a i M nie przyjedzie na weekend bo zasypalo:-( Do kiedys, papa.
trzymaj sie oczekiwanie !!!! a magdzia tez mi sie wydaje ze w szpitalu i nie ma jak napisac.
tyle ze to wlasnie stresuje nas tak jakos wewnetrznie i rzuca cien strachu -bo chyba o tym mowilas wlasnie jedyneczko, nie?

Witanko :-)
Oczekiwanie fajnie że wpałaś pozdrawiam :):):);-)
Magdzia nakombinowała, nie wiadomo co, a lipa bedzie jak sie nie pojawi uz wogole i bedzemy mogly albo snuc tylko domysły, że cos jest nie daj Boże nie tak, albo ze nas olała i jej sie wchodzic nie chce :( tak sobie to chyba wole tłumaczyc niz to ze cos sie stało

Podajadłam to i humor mi sie poprawil... serek biały ze szczypiorkiem i rzodkiewom .....pychota, ale teraz mi sie szczyprem odbija:-p:zawstydzona/y:

Ide z piesem na dwór bo biedny jeszcze nie był, potem śmigam do ikei na jakies oględzny co maja fajnego i moze jakis obiad tam wsune bo nie mam sil na robienie w domu, a na 16 do pracy ::no: tak ze milego dzionka laski

reklama
chcialam wam powiedziec dziewczyny ze weszlam na profil magdzi i okazuje sie ze ostatnio sie logowala 10 lutego czyli 2 dni temu, w srode. oj nieladnie, nieladnie! my sie tu martwimy, a kolezanka slowa nie napisze po wczesniejszym tajemniczym i przejmujacym poscie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry