reklama

Lipiec 2010

Hej kobitki :-) wczoraj 3 paczki zjadlam, wiec dzis to odpokutuje warzywami :-) a dzis kolejny dzien w łóżku, ale jest już lepiej :-)

Mruczka, jestem pod wrażeniem twoich zakupów. Ja mam na razie tylko ręczniczek kąpielowy, kocyk i koplet pościeli. Z ciuszkami czekam do poniedziałku - może wkońcu poznam płeć... :-D

Jedyneczka, co do sukni ślubnej to po 2,5 roku udało mi się ją wreszcie sprzedać w zeszłym tygodniu. Zainteresowanie było duże ale nikt się nie mógł zapiąć hehehe

Louise, czas zwolnić i przejść na tryb wypoczywania :-)

reklama
keeejt i taki jest wlasnie plan na weekend-chociaz nie wiem czy da sie jeszcze bardziej wypoczywac :-D:-D:-D a z tymi warzywami/lekkim zarciem na dzien dzisiejszy to czytasz mi kochana w myslach :-) ja to samo mam zamiar robic i planuje piers z kurczaka duszona w sosie koperkowym z ryzem i gotowana marchewke :-D:-D:-D...misiek sie pochlasta:-D:-D:-D

keeejt i taki jest wlasnie plan na weekend-chociaz nie wiem czy da sie jeszcze bardziej wypoczywac :-D:-D:-D a z tymi warzywami/lekkim zarciem na dzien dzisiejszy to czytasz mi kochana w myslach :-) ja to samo mam zamiar robic i planuje piers z kurczaka duszona w sosie koperkowym z ryzem i gotowana marchewke :-D:-D:-D...misiek sie pochlasta:-D:-D:-D

A u mnie mintaj, fasolka szparagowa i marchewka na parze i buraczki moze ugotuje :-)

Witam:happy:

Ja znowu tylko na chwileczkę bo jedziemy z M i najprawdopodobniej będę dopiero póznym popołudniem.

louise wybacz,ale uśmiałam się jak sobie wyobraziłam jak siedzisz z żoną brata i próbujesz rozszyfrować co ona mówi:-D Nie wiem,czy ma jakąś wadę wymowy więc trochę głupio,że się naśmiewam,ale jakoś komiczna mi się ta sytuacja wydaje:sorry:Poza tym -odpoczywaj.Mnie też przecież tak parę dni temu brzucholek bolał.Zwolniłam,odpuściłam trochę i przeszło.

Mam nadzieję,że u Magdzi nie stało się najgorsze...Poczekajmy może narazie aż się odezwie.Ja jestem daleka od jakichkolwiek ocen bo nie wiadomo w jakim jest stanie i czy da radę pisać.Różnie to w życiu bywa:sorry:

louise dokładnie o tym mówiłam jeśli chodzi o magdzie a teraz jeszcze skoro się logowała a nie pisze to mnie to jeszcze gorzej wygląda, że coś się stało złego i nie ma siły psychicznej napisać o tym:-(zjadłam już parówke i płatki, mam nadzieję że się ruszy mój bombel, teraz to żałuje że nie mam aparatu do tętna:-p

cze dziewczyny!
a ja 1 raz od porodu przespalam 7h ciurkiem! szok poprostu! czyzby synek sie w koncu ulitowal?
dziwnie z ta Magdzia... szkoda ze jej nie ma na Naszej liscie!
Mruczka niezla kolekcja!
Tiffi sliczna tapeta!
AniaPestka a o ktorej kladziesz synka? ja ok.21 i spi do 7:30... (oczywiscie z pobudkami w miedzyczasie)
Louise napewno znajomi zrozumieja!

Hej Dziewczynki!!
Tiffi nie otwiera mi się ta tapeta...:cool:
Luise może to skurczowe bóle jelit?Tylko,że nospa na to by pomogła...:nerd:
Jedyneczka ja mam jeszcze suknię ślubną:-)
Oczekiwanie fajnie,że czasem wpadasz;-)

Właśnie wróciłam ze spacerku, synek już śpi, tak się wymęczył...a ja odpoczywam...
perla ja małego kładę ok 20, ale on śpi bez pobudek do 6, i jeszcze śpi raz w dzień tak ok 2h. życzę aby takie nocki jak dzisiaj u Ciebie już rutyną się stały:tak:

Cześć dziewczyny :-)
Przebrnęłam przez posty, pragnąc zauważyć że ostanio mniej piszecie :-p

Perla- powrotu do zdrowia dla całej rodzinki! Yustynia- również melduj jak samopoczucie!

Louise- ty się oszczędzaj a nie pichć cudeniek ;-) Ps. mnie tez najbardziej brzuch boli jak za długo siedzę (nawet nie stoję :eek:) może to jakiś ucisk? :eek:

Mammi- udanego dnia, a na teściową brak słów po prostu, zresztą podobnie jak na stomatologa u JEDYNECZKi- kurcze, a tez muszę iść: pierwszy raz w życiu na leczenie :sorry:

Tiffi- piękna tapeta, ja gdzieś widziałam taki pokoik własnie, w tej tonacji beżowo: błękitnej (czyżbyś jednak na chłopca się nastawiała?) z misiami itp

Ashika- super że chhłop CI się spisał: mówiłam że będzie chciał się pokazać?! ;-) Ps. A co do tego jak napisałaś żebym pomyślała o dzidzi a nie się denerwowała- no cóż :-D kilka razy się upewniłam czy to były twoje słowa :-p Jednak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia- a przepraszam: leżenia ( w twoim przypadku ;-))

Mruczka: zasobe zapasy, a jaki porządek fiu fiu... Ja co prawda tez mam już cały karton ubranek od siostry dla dzidzi, ale chłopięce, a nie wiem jeszcze czy tak się nastawiać :sorry:

Oczekiwanie: cieszymy się, że choć na chwilkę, ale nam się pokazujesz! A co do Magdzi- może swego M poprosiła żeby do nas napisał, a ten stchórzył? ;-) Ja bym tak zrobiła gdybyście się martwiły a tel nie miała :tak:

reklama
mammi wlasnie dobrze ze sie smiejesz bo to jest smieszne-ona nie ma wady wymowy tylko mowi b szybko i niewyraznie. przez telefon to juz w ogole masakra sie z nia dogadac (dlatego zawsze do mojego brata dzwonie choc czsaem sytuacja wymagalaby telefonu do niej, albo esa pisze). ze juz nie wspomne o dawniejszych imprezach jak cos tam drinknela-no mozecie to sobie wyobrazic :-D

jedyneczka, mammi no faktycznie o tym nie pomyslalam o magdzi...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale czlowiek glupi...wytlumaczyc sie moge tylko tym ze nie przyjmuje do wiadomosci zadnych zlych rzeczy zwiazanych z ciaza ktore sie moga przytrafic ktorejs z nas :tak:
jedyneczko ja wczoraj zaproponowalam miskowi zeby zamiast remontu kupic aparat do usg, bo wreszcie bym byla spokojniejsza w tej ciazy-a on stwierdzil ze nie ma mowy, bo bym to dziecko zameczyla robieniem usg co godzine :-D:-p
a aparaty do tetna, to wiesz jak dzialaja...-rzadko sie je udaje znalezc-dopiero wtedy bys panikowala :tak::-)

perla no synus moze przyjal do wiadomosci ze teraz sie bedzie musial dzielic Mamusia niedlugo i juz przymiarki robi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry