reklama

Lipiec 2010

aneta-h a pewnie że możemy sobie pozwolić, to jedyny czas luzu od diet w życiu kobiety:-)

tiffi ładna tapetka, owszem owszem.

ania_pestka dobry pomysł jakby się dało, nie wpadłam na to a mam fajne trzewiki ślubne z materiału. A ty masz z materiału czy skóry?

A wogóle to cześć i mam nadzieję że humorki macie lepsze niż ja bo mała mi się nie rusza od wczoraj i się martwie, zwłaszcza po tym co z magdzią:-(już zjadłam 10 delicji i czekam:-(

reklama
czesc dziewczyny :-)

ja juz drugi dzien mam masakryczne bole brzycha polaczone z jakims skurczami co jakis czas. wczoraj ledwo chodzilam. jeszcze doszedl mi bol serca i w nocy pobudka chyba z 8 razy-jak tylko sie przewracalam na lewy bok. wiec cala noc przespalam na plecach czego nienawidze.dodatkowo od paru dni chodze cala zapuchnieta...:-( chyba sie na wczesniejsza wizyte umowie bo mnie to wszystko martwic zaczyna. a jeszcze jutro najpierw idziemy do mojego brata ciotecznego-M sie umowil z nimi a potem zaprosil nam gosci. wiec sobota na pelnych obrotach:dry: nie wiem jak ja dam rade z tym brzuchem...ide was poczytac a potem chyba sprzatac i jakies zarcie na jutro juz robic:-(

mammi no co za babsztyl z tej tesciowej!!! zamiast pomoc i jakos sie przyczynic do tego, zeby wnuczki urodziny przebiegly jak najlepiej to jeszcze klody pod nogi :wściekła/y:

mruczka :szok::szok::szok::-D:-D:-D faktycznie twoja dziecina juz powaznie wyposazona

anetka ja cie "pobilam"-przez caly dzien 5 paczkow sie uzbieralo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: myslalam ze w 4 sie zmieszcze ale niestety ten 5 lezal takie samotny... no i co? i prosiak go zezarl :zawstydzona/y::-p

tiffi boska ta tapeta :tak::tak::tak: ja niestety zatrzymalam sie chyba na etapie tapet w zygzaki itp-przyznam sie, ze sie tymi rzeczami nigdy nie interesowalam, a teraz to tylko malowanie u nas bedzie

jedyneczka a co z magdzia sie stalo????? ja nic nie wiem :szok: pisala cos? a ty sie nie martw-zawsze wszystkie innych pocieszacie ze dzidziolek nie musi codziennie sie ruszac ;-):-) wiec tez to kochana przyjmij do wiadomosci i glowa do gory :tak::-)

ania fajnie na złoto, może ja tez się skuszę bo noszę dużo brązu toby tak rozświetliło go trochę.

A wogóle macie suknie ślubne jeszcze? Bo mnie było szkoda sprzedać i tak trzymam a M mnie namawia żeby sprzedać i nie wiem co zrobić:confused:W sumie szczęścia w małżeństwie to mi nie przyniosła ale z drugiej strony ja nie wierzę w takie rzeczy.

louise odwołajcie gości!!! przy tych bólach brzucha i jeszcze serca nie ma żartów. Dziś tez Cię brzunio boli czy już lepiej?A jak serducho?Ty jesteś aktywna kobietka ale może musisz jednak więcej odpoczywać ?Kotuś poleż przez weekend i postaraj się wcześniej na wizytę umówić.A hormony tarczycy miałaś badane?bo nie pamiętam czy pisałaś a od tarczycy serducho czasem też dokucza.Pewnie wszystko się bierze ze zmęczenia przecież kazda z nas ma inny próg i zasób sił ale dla spokoju lepiej chyba do lekarza iść.Czy już Ci mówiłam dzisiaj że masz odpoczywać?:-)

Cześć Kobitki!
Po wczorajszym całodniowym lenistwie wieczorkiem pojechaliśmy z M do jego brata i żony, więc wieczorek całkiem miły.
louise - jak bóle cały czas będą to postaraj się może przyspieszyć wizytę. A nospa pomaga Ci na bóle? Ja ostatnio też miała silne i lekarze powiedzieli, aby nie bać się brać nospy, nawet profilaktycznie forte 3 razy dziennie (ja biorę zwykłą). I tak jak jedyneczka pisała odpoczywaj i może odwołajcie gości.

Louise to niedobrze,że masz takie dolegliwości-Ja ostatnio też jakaś nerwowa jestem i czuję jak mi serce wali ,więc postanowiłam więcej leżeć w ciągu dnia, bo tak gdzieś wyczytałam.Ty też wyluzuj i odpoczywaj.
Dopiero wstałam i zjadłam pączka hihi-został z wczoraj -zresztą wczoraj tylko dwa pączki zjadłam ,więc nie jest tak źle.
Do nas też jutro znajomi przychodzą,ale ja się nawet cieszę-pogadam i się wyluzuje.nic nie przygotowuje bo będziemy pizze zamawiac :)

ania fajnie na złoto, może ja tez się skuszę bo noszę dużo brązu toby tak rozświetliło go trochę.

A wogóle macie suknie ślubne jeszcze? Bo mnie było szkoda sprzedać i tak trzymam a M mnie namawia żeby sprzedać i nie wiem co zrobić:confused:W sumie szczęścia w małżeństwie to mi nie przyniosła ale z drugiej strony ja nie wierzę w takie rzeczy.

louise odwołajcie gości!!! przy tych bólach brzucha i jeszcze serca nie ma żartów. Dziś tez Cię brzunio boli czy już lepiej?A jak serducho?Ty jesteś aktywna kobietka ale może musisz jednak więcej odpoczywać ?Kotuś poleż przez weekend i postaraj się wcześniej na wizytę umówić.A hormony tarczycy miałaś badane?bo nie pamiętam czy pisałaś a od tarczycy serducho czasem też dokucza.Pewnie wszystko się bierze ze zmęczenia przecież kazda z nas ma inny próg i zasób sił ale dla spokoju lepiej chyba do lekarza iść.Czy już Ci mówiłam dzisiaj że masz odpoczywać?:-)
mowilas mowilas :tak::-) posprzatam i odpoczywam-w dupie- zarcie jutro albo kupie koreczki sledziowe gotowe i salatki na wage-jak zglodnieja to wszystko zjedza :-D tarczyca mi dobrze wyszla wlasnie i ogolnie wyniki wszystkie tez dobre. dzis brzuch nie boli wiec cos tam porobie. moze to od kompa i ze za dlugo w pozycji siedzacej spedzam czasu. ja w zasadzie dopiero kolo 18-19 sie klade 1 raz w ciagu calego dnia a takto na dupie i na nogach. nie wiem czy to dobrze...

gragorka wlasnie po nospie mi chyba przeszlo troche-pisze "chyba" bo zasnelam i nie wiem ale jak wstalam kolo 23 to nawet do wc doszlam bez problemu. wlasnie dopiero wieczorem mi sie te bole zaczynaja

Ostatnia edycja:
Witam
Wczorańsze objadanie się pączkami skończyłam na 2 szt, ale M nadrobił za mnie i zjadł 7 :tak:
Dziś mam dobry humor bo jade do koleżanki zobaczyć małego Franka który urodził się pod koniec stycznia :-). No i na babskie pogaduchy, opowieści o pordzie itp mam nadzieję że się nie przesraszę.

Mruczka no to masz z głowy zakupy na kilka miesięcy :-) super

louise może lepiej nie rób nic dzisiaj lepiej nie ryzykować, powinnaś troszke odpocząć i choć przez weekend poleżeć może przejdą bóle

jedyneczka suknie ślubna mam i planuję ją gdzieś na wiosnę wystawić na allegro, albo na czymś podobnym. Zacznie się sezon to może ktoś się skusi, zawsze troszke kasy wpadnie na dodatkowe zakupy dla maleństwa :-)

No i coś dla nudzących się, film w kilku częściach pt. "Tajemnice okrągłego brzuszka" WIDEO - Onet.pl Kobieta

reklama
gregorka to miły wieczorek mieliście;-)mnie chyba brakuje właśnie spotkań z ludzmi, na szczęcie idziemy do teściów na obiadek w niedziele gdzie też szawagierka będzie więc i pojem pychot i się nagadam:-)

louise no to pewnie od zmęczenia jak wieczorkiem szczególnie, tyż tak mam:tak:a na jutro jak madzik albo pizze albo inne gotowce faktycznie wywal na stół np. paluszki i herbate jak na filmie "kogiel-mogiel":-D

justaa oj to się nagadasz:tak:mam nadzieję że koleżanka miała lekki poród i pocieszy Ciebie o potem ty nas:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry