Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

za to lekarz sie popisal 

Wchodze do niego do gabinetu rozmawiam prosze usiasc wiec usiadlam i o badaniach mu mowie ze zapomnialam wynikow zabrac z domu ze sie przeprowadzilam itp itd i czy biore jakies leki wiec ja na to ze tak fenotero i tu mnie zagielo bo pan "doktor" jak uslyszal ze to biore to pyta: To pani jest w ciazy??? 

kon by sie usmial (juz wiedzialam ze i tak cokolwiek mi powie nie dotrze do mnie) moze ja mam taki maly brzuszek niewiduszek albo czarodziejski sweterek niewidek na sobie ?????? Ale to nie koniec lekarz mowi to sie zbadamy kazal mi wstac i dotknal brzucha przez swetr (M jak mi kladzie reke na brzuchu to mocniej naciska) i mowi: Ciaza nie jest zagrozona macica miekka szyjka twarda i dluga nie ma sie pani o co martwic wszystko w najlepszym porzadku 

no cholera na proroka chyba trafilam jak nic. Cos tam sobie pogryzmolil i kazal mi przyjsc na kolejna wizyte z wynikami badan jakie zrobie. Kiwnelam glowa i poszlam do pielegniarki ktora popatrzyla na mnie zdziwiona i powiedziala ze moge isc. Pomijam fakt ze mnie nie zwazyla ale nawet nie zmierzyla mi cisnienia co powinna byla zrobic sama albo ten nieszczesny lekarz powinien jej zwrocic uwage. Skoro biore fenoterol i rece mi sie trzesa ??? Pietro nizej jest rejestracja do internisty przechodzac obok wpadlam na pomysl ze zmierze sobie cisnienie i mi zmierzyli 150/90 puls 115 

nospa na szczescie pomaga.

na szczescie w dzien mojego M nie ma w domu wiec sobie siedze tak wlasnie- jak mi sie tylko przypomina (czyli rzadko) a po popludniu to ja juz do kmpa rzadko moge sie dostac. ale i tak juz "chodze jak kaczka" wiec moge rowniez siedziec jak zaba ;-)

umow sie do porzadnego lekarza bo z ciaza nie ma zartow. tylko 1 rzecz wkur...a ze placi sie tym zlodziejom na to ich postrane NFZ a czlowiek i tak musi dodatkowo sobie lekarzy oplacac zeby sie Toba zaopiekowali jak trzeba.
) i gadal 40 minut i co 10 minut mowil ze juz konczy...a tu nic...dobrz ze nie jestem osamotniona bo juz sie zaczynalam zastanawiac ze mzoe ja nienormalna jestem a tak powinno bycAshika no nie-jasnowidza ginekologa jeszcze nie widziałamco za numer....brak słów
ja do gine chodze prywatnie, ale jak zasze ide z czymś na NFZ toteż mam podobne odczucia do Twoich...
dobrz ze nie jestem osamotniona bo juz sie zaczynalam zastanawiac ze mzoe ja nienormalna jestem a tak powinno byc

jak mnie to wk***** w tym naszym kraju