jedyneczka no tapetka mi się bardzo podoba, a co do ruszania dzidzi, to jesteś w młodej ciąży a chyba jeszcze tak jest, że codziennie możesz nie czuć. Ja chyba czułam przedwczoraj a potem nic, zresztą nawet nie jestem pewna. Wiadomo, że się martwimy, my juz tak mamy, a z magdą to tak naparwdę nie wiadomo co, więc bez porównań tutaj proszę i złych myśli bo się wszystkie nakręcimy.
Ja mam jeszcze suknię ślubną, próbowałam ją sprzedać, ale potem jakoś mi się odechciało, ale może jeszcze spróbuję ją wystawić, ja miałam sukienkę dość prostą i wąską, więc nie jest łatwo, większość woli być księżniczką
louise serce nie boli to są nerwobóle, ja miałam tak w ciąży tydzień czasu, na to pomaga magnez. Gregorka ma rację nospę można brać 3 razy dziennie i lekarze zalecają tą forte, więc pobierz ją kilka dni i zobaczysz. Co do tapety to teraz właśnie znów wracają do łask i są naprawdę ładne.
mruczka nie wiem dlaczego nie widzisz tapetki hmmm
emih ja się nastawiam chyba na dziewczynkę, a co do kolorystyki pokoju, to raczej podkład będzie w kolorze naturalnym i coś takiego z tej tapety. jakoś nie czuję różowej ściany
ashika może ty byłaś u jasnowidza, ręce które badają, dotyka i już wszystko wie, a do tego jak jeszcze doczytałam to był, facet więc kładąc rękę na brzuch na pewno poczuł macicę, szyjkę, normalnie cudotwórca
Proszę nie komentujmy magdzi, bo nic nie wydebatujemy a tylko się same stresujemy (ja przynajmniej bardzo się denerwuję i już się wypowiadałam co do jej wpisu - tak się nie robi, a teraz jak jeszcze piszecie o terminie logowania).
A ja dzisiaj mam lepszy humor i mam nadzieję, że tak zostanie. Dzisiaj mam plan udać się na zakupy coś kupić mojemu M na walentynki a potem jakieś zakupy spożywcze. Jutro muszę pojechać obejrzeć płytki, a może w niedzielę przyjedzie do mnie brat z rodzinką na kilka dni, więc jeśli przyjadą to będę mniej aktywna w przyszłym tygodniu.