reklama

Lipiec 2010

emih ja nie będę paradować bo mój nie zasłużył:-p

Podczytuję marcóweczki które poznałam nim pojawiły się lipcóweczki i pomalutku już się rozdwajają a dopiero co były w naszym stadium, eh zleciało.

A mój M zadzwonił z propozycją zakupów spożywczych z dziewczynami więc się troszke rozerwę nakupię podjadanek;-)

reklama
tiffi, masz rację, jedno zdanie więcej mogła napisać wtedy.

Moj M dzisiaj wziął urlop i pojechał z Majką na narty, właśnie zadzwonił, że będa dopiero wieczorem i żebym się nie martwiła bo jedli zapiekanki i idą później na naleśniki. No to się nie martwię, mam chatę wolną do wieczora, co z tego jak i tak siedzę w biurze, a dzisiaj u mnie tu nudy straaaaszne.

Ale tu cisza dzisiaj, coś się ochrzaniacie dziewczynki.

Ja właśnie zamówiłam sobie zestawy gyros z frytkami do biura, a co tam wczoraj żadnego pączka nie zjadłam to dzisiaj się najem.​

To smaczengo Agathko :tak: Ja własnie pękam z przejedzenia- jakoś na śledzie mnie wzięło i ziemniaczki w mundurkach i chyba przesadziłam :eek: A czuję ze nawet podbródek mi rośnie :zawstydzona/y:
Ps. Mierzyłam się dziś i tak mam więcej: w biodrach: 6cm! :szok: w biuście 10! i w brzuszku... 13! :szok: :szok: :szok:

Jedyneczka, ja pisałam na majóweczkach, byłabym w ciązy 2 miechy do przodu ;)

Ostatnia edycja:
ja sie nudze jak zawsze...nawet obiadu dziś nie robie-strajk na gary mam:cool2:
emih ja się nie mierze, ale spokojnie w pasie mam też kilkanaście cm więcej:eek:

Hej lipcowe mamuśki! ;) Termin wychodzi mi na przełom czerwca/lipca ale ja wierzę,że jednak będzie to lipiec.Przynajmniej tak bym chciała ale kto to wie kiedy fasolce zachce się na ten śwat ;P

reklama
Witaj Asieńko: Witamy kolejną mamę i zapraszamy do rozmów. Mam nadzieję że zostaniesz na dłużej i się wciągniesz jak my tu wszystkie :tak:

Ja czekam teraz na córę: bilans tego tygodnia i przedszkola: dodatni. Podobno płacze trochę w przedszkolu, ale w sytuacjach hałasu i agresji innych dzieci- bo jej nie rozumie. Ale nie płacze ze chce do domu, więc jestem SZCZEŚLIWA :tak: Teraz muszę kilka godzinek sumiennie z nią spędzić, bo to tylko nasze chwile :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry