reklama

Lipiec 2010

emih chyba jest cos z tym siedzeniem...:tak::tak::tak: wtedy brzuch jest najbardziej skurczony chyba a jak sie jeszcze pochyla do przodu (tak ja ja np) to juz w ogole. czytalam ze najlepiej siadac w rozkroku a stopy razem blisko siebie-ze to ponoc pozycja sprzyjajaca dobremu ulozeniu sie dzidziusia w brzuszku. tyle ze zawsze o tym zapominam:sorry:

reklama
...wytlumaczyc sie moge tylko tym ze nie przyjmuje do wiadomosci zadnych zlych rzeczy zwiazanych z ciaza ktore sie moga przytrafic ktorejs z nas :tak:

I bardzo dobry masz tok myślenia, muszę się powzorować na tobie:-)

Czesc dziewczyny :happy:
Pospalam sobie do 10 :sorry:zjadlam sniadanko i mysle o tym paczku ktory zostal z wczoraj i mnie kusi :laugh2:
Nic nie czytalam co tam popisalyscie wiec jestem do tylu :sorry:

witam się z rana, właśnie siedzę nad kaszką manną:-)

Ja dzisiaj już po wielkich zakupach, i dzisiaj i jutro mamy gości, dzisiaj to lajtowo - pizza i piwko, ale jutro, olaboga jakąs wieksza imprezkę trzeba zrobić - w sumie 8 dorosłych i 8 dzieci. Spędzę całą sobote w kuchni.

jedyneczka, mam takie samo odczucie, jak magdzia sie zalogowala i nie pisala to nie wrozy nic dobrego. Zycze jej wszystkiego najlepszego oczywiscie, ale moż etrzeba zorzumieć, że nie chce się odzywać...

Louise ja mialam takie bóle w srode, podejrzewam, ze to jelita, nospa forte i biegunka pomogly.

Louise, to jak amy siedzieć? jak żaby?- że niby uda szeroko, a stopy blisko? Nie wiem co M powie jak mnie w takiej pozycji zobaczy ;-)

Ewcik- a co z Twoim krwiomoczem? Cos więcej wiadomo? To nerki?

Vanilka, Atabe- witajcie :-)

reklama
emih hello :happy::tak:

louise no wlasnie .!!zwolnij skoro masz takie bole ..ja ostatnio jak mialam zly dzien i troche darlam pyska na moich chlopakow :sorry:to potem chyba za kare tak mnie brzuch bolal :-(wiec lezalam i mi przeszlo ale cykora mialam ..

atabe ja juz mojego wciagnelam :-p

a gdzie malewa sie podziewa ????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry