reklama

Lipiec 2010

mysza no sony to sony;-) model jednak nic mi nie mówi bo mnie to jakbyś osłowi pokazała:-D dajcie do serwisu, nie ma co, myśmy zwlekali i po gwarancji na ten odtwarzacz - ponoć do roku na to jest i d...pa. Ładne rzeczy oglądasz swoja drogą, na którym eurosporcie mówisz pokazują te cuda?:-D

asieńka oj przykro że tak się pokłóciliście mocno:sorry2:no jak się ich przyzwyczai to kapa, potem zawsze czekają na nasz krok, znam to bo ja taka własnie d...a że zawsze prawie pierwsza zagaje:crazy: Albo on się gapi i ja się uśmiecham bezwiednie:dry:to jak jestem mega zła nawet na niego nie patrze:-p jeśli zawinił mocno, poczekaj, jesli to byłoby w stylu jeden drugiemu od słowa do słowa to jeszcze ale jeśli przegiął to :no: a jak nie wytrzymasz to może jakaś sprawa pilna jest co byś musiała akurat z nim obgadać? ja czasem stosuje taki tik że dzwonię choć niby wcale nie chcę i tak od słowa do słowa się godzimy;-)

Vanilka gorzka herbatka była pita? mnie o dziwo w ciązy pomaga na żołądek podczas gdy wczesniej tylko krople pomagały:baffled:

Supcio pojechała do Zakopca chyba na tydzień z tego co wiem.

reklama
oddalismy ten telewizor do naprawy i ani moj duzy brzuch ani mruganie oczami nie pomoglo zeby dostac jakis zastepczy:dry: chamstwo takie:dry: i teraz siedzimy i patrzymy na pusta sciane,ja to przynajmniej dorwalam sie do lapka i nie puszcze go zanic w swiecie a M pewno zaraz spac bedzie:sorry2:
na kolacje kupilam zielona salate i ciemny chleb,fuul wypas nie ma co:rofl2:

kama no sobie wyobraziłam jak tego lapka tak kurczowo ściskasz łapkami z dzikim wzrokiem:-D w normalnym stanie ( pozaciążowym:-p) to ja bym wiedziała co robić jak tv nawalił:-D

jedyneczka ty wiesz ze ja tez eMkowi powiedzialam ze dobrze juz teraz w ciazy jestem bo pozniej by mowili ze zaszlam bo telewizor nam sie spartoczyl:-D:-D
teraz pozostalo tylko odkryc poglaskac i przykryc:-D

a lapka nie oddam nawet za kg truskawkow na ktore mam nieziemska ochote ale zjesc nie moge:dry:

a ja dzisiaj byłam z kuzynką na zakupach, ale kupiłam tylko parę kosmetyków i własnie wyszłam z wanny ,gdzie zrobiłam sobie małe spa :)wypeelingowalam się, wybalsamowałam i humor troszkę lepszy :)Teraz pomalowałam paznokcie i leżę już w łóżku hihi-muszę się dzisiaj wyspać.Jutro idę na 19 na koncert Piaska z Sewerynem Krajewskim ,więc jakaś rozrywka.
Kama oj współczuje z tą cukrzycą,ale dasz radę!!
Tiffi super że wyniki moczu takie dobre-ja odkąd pobieram z tamponem bo wyprysznicowaniu też mam zawsze super!!
Vanilka mnie tez pobolewa żółądek,a le to chyba od pierogów z kapustą bo jem od dwóch dni ;)
Louise czekamy na wieści i trzymam kciuki ,żeby było ok!

Kama ciesz się, że macie lapka. 2 lata temu jak się wprowadziliśmy z eMkiem do Wawy zaczynaliśmy od telewizora 14 calowego, na którym i tak nic nie było widać, więc co? graliśmy w gry planszowe, chodziliśmy na spacery, graliśmy w statki, w karty, a teraz? TV i komp idzie od rana do wieczora, i w ogóle czuję się jakby nam fantazja umarła. Im człowiek mniej ma tym bardziej cieszy się życiem, a potem tak dziadzieje na starość :-D

Zmobilizowałam się i posprzątałam łazienkę, teraz będę robić jajecznicę.
Ogólnie totalna nuda, czekam na eMka będzie za jakieś yyy 5 godzin...

jedyneczka ty wiesz ze ja tez eMkowi powiedzialam ze dobrze juz teraz w ciazy jestem bo pozniej by mowili ze zaszlam bo telewizor nam sie spartoczyl:-D:-D
teraz pozostalo tylko odkryc poglaskac i przykryc:-D

a lapka nie oddam nawet za kg truskawkow na ktore mam nieziemska ochote ale zjesc nie moge:dry:

a wy to jak zwykle zboczone jestescie

Dzamena jak wizyta???
Vanilka dla mnie tez kąpiel w wannie to teraz mega wypas-jedyna chwila relaksu w ciągu dnia hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry