reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
agatkanatalia niestety nie mam w domu pani ktora mi sprzata i przy tymczysci lazienke...a domestosa nie pije ..

:-D:-D:-D:-D:-D no posikalam sie :-D:-D:-D:-D:-D nie pij nie pij
dzieki za wiadomosc o masazu-juz jej przekazalam. jestescie wielkie wszystkie-ale macie tych wiadomosci i wiedzy :szok:

teraz ide sie drzemnac. nie moge dojsc do siebie po tych lekach-podobno to na poczatku tak jest a potem juz lepiej. jutro was nadrobie na ogolnym-dzis poszedl inny watek na tapete ;-)

Ostatnia edycja:
Vanilka no mógłby być jakis grill, ale u nas jest tak gorąco że ja się już boję wychodzić i gin mi kazał jak najwięcej leżeć więc wolę nie ryzykować -zresztą ja to jestem taka panikara-powtarzałam terz badanai na toksoplazmozę i oczywiście mialam stresa że mogłam się zarazić przez niedopieczone mięso z grilla ,na szczeście jest ujemna ,ale stresa miałam ;)
A Ty kochana jakie masz plany na ostatni wolny weekend bez dzidziola??Poszalej jakoś!!:-D:-D:-D
Louise wypoczywaj,wypoczywaj-już bliżej niż dalej :)
Malewa miłego wypoczynku!!
Wysłałam M do KFC po Twistera bo mam smaka-a co :-):-):-)

wiecie co zrobiłam- wyprałam ręczniki i się teraz takimi mokrymi zimnymi okładam:-D :-p tak mi gorąco, ze już nie mogę..........

ja tak myślę, że chyba pojadę jeszcze na ten weekend do rodziców- w końcu to chyba już ostatni raz będzie przed porodem....ale torby raczej nie zabiorę, bo jeszcze nie chcę rodzić:-p
madzik mamy obydwie wizytę 16:-) ciekawe co usłyszymy;-)
Vanilka mnie zafascynował zapach cifu :-D ale spoko nie pije go:-D

Niosę wieści od Miluszki!! Napisałam do niej eska!!
Cytuję:
Hej, jestem w szpitalu, mają mnie puścić w przyszłym tygodniu, bo będe miała 37tc, ale na ktg i usg mam się pojawiać 2 razy w tygodniu. Dam znać jak mnie wypuszczą! Kto juz rozpakowany? Ale słodko!! Pozdrawiam Miluszka!

Odpisałam jej kto się wypadkował!! Także trzymajmy za nią i jej niunię kciuki!!

madzik a ja ide na disco :-D
A tak powaznie to M akurat ma od jutra so niedzieli wolne -smieje sie ,ze trafil mu sie dlugi weekend przed tym co go czeka :happy2:no i napewno pojedziemy nad wode troszke .Boje sie tez chodzic wiecej bo tak ajk Ty chce doczekac cc !!Poza tym gdzie ja z tym brzuchem sie nadaje jak tez sie tocze :tak:

louise Ty daj se na luz nadrabianie dzis..juz jeden wielki post walnelas dzis :tak:

malewa milego wypoczynku:tak:

w końcu zaległam na łożu-dzisiaj to już przesadziłam z tymi wojażami po mieście-leżę, jak dętka, chociaż ćwiara arbuza nieco mnie orzeźwiła, podobnie jak popijana pespi oraz wkrótce kolejne łupy ze spożywczaka:-D ale załatwiłam dzisiaj kilka waznych spraw, na które nie miałam dotąd czasu (np odebrałam moje dokumenty i dyplom ze studiów-broniłam się pzrecież dopiero dwa lata temu:-D)

madzik ja też dziś kfc zaliczyłam-na drugie śniadanie:-)
Vanilka no tak jak madzik pisze-musisz jakoś zaszaleć w ten ostatni weekend jako pojedyncza mamusia:-D jakby człowiek w ciąży nie był, to już by wiedział jak sobie wolny czas zorganizować, żeby było miło i niegrzecznie:-D

a spotakałam dzisiaj koleżankę z podstawówki, która ma 6 tygodniową córcię- więc napiszę ku pokrzepieniu-poród 2 godzinki (pierwsza dzidzia), całkiem lajtowo wspomina, córcia niewielka-2900, a ślicznota, ze ło jezuuu:-D

Vanilka ty chociaż wiesz, że to twój ostatni weekend w dwupaku:-p a my nawet nie wiemy kiedy i gdzie nas chwyci:-D ale zrób foty na tym disco chętnie zobaczę jak pląsasz w tańcu, szkoda, żeś tak daleko bo poszłabym z Tobą:-p

ewelad hehe dobrze, że Ci ten dyplom jeszcze wydali:-D

reklama
Vanilka ty chociaż wiesz, że to twój ostatni weekend w dwupaku:-p a my nawet nie wiemy kiedy i gdzie nas chwyci:-D ale zrób foty na tym disco chętnie zobaczę jak pląsasz w tańcu, szkoda, żeś tak daleko bo poszłabym z Tobą:-p

ewelad hehe dobrze, że Ci ten dyplom jeszcze wydali:-D

matko ,ja i disco teraz:-Dzapomnialam juz co to taniec ..i zycie bez brzucha ;-)

Do góry