Mój M nie chce dupy z łóżka ruszyć, już mnie to drażni, bo wstanie za 2 godziny, a za kolejne 2 już go nie będzie, bo się mecze zaczną... A do bani taki interes... Chyba się wkur... i wyjdę z domu i nie zabiorę komórki... Niech sobie myśli co chce... Ja mu nie kazałam siedzieć w nocy na kompie... Jak zmęczony to od razu poszedłby spać... Nie wiem, co on odsypia... i jak w ogóle może spać w taki skwar...
Mysza jakbym była u siebie w domu!! Wypisz wymalij ta sama sytuacja!! najczęściej w niedziele się to zdarza siedzi przed Tv i kompem do 3 nad ranem a potem śpi do 12!! Też mnie to wnerwia!!
Wogóle wczoraj się powydzierałam na mojego M, wygarnęłam wszytko co mi na wątrobie siedziało....a on mi na to kurde niech ta ciąża sie już skończy i bo przez tą hormonalne wahania nastrojów nie da sie z Tobą wytrzymać!! I gdzie tu jakieś wsparcie!!
Tak w ogóle to się witam z Wami!! Zaliczyłam już sklep, kupiłam świeże owoce i warzywa. Musiałam zapychac w klapkach basenowych bo mam takie stopy opuchniętę że w buty już nie wchodzę - w ani jedną parę. Nie pomagają moczenia i krem na oopuchnięte i obolałe stopy!! Wniosek jest jeden muszę siedziec i sie nie ruszać!
Kurcze u nie też sie 38 tydzień zaczął!! A Wy tak nie straszcie bo ja też mam ostatnio biegunkę!! I wczoraj zaliczyłam kilka skurczy odczuwalnych ale nieregularnych!! Czy to już blisko?? Ale mala strasznie aktywna i fika koziołki jak mała emih!!
Podziwiam Was
Vanillka i Madzia że tak lubicie piłkę nożną!! Mój M też pewnie zalegnie na kanapie dziś z piwkem w ręku!! a mieliśmy naklejki kleić w pokoju małej!! Pewnie nic z tego nie wyjdzie!!
Mysza jak czytam o Twoich kulinarnych wariacjach, szprotach przeplatanych truskawkami i serku topionym apotem znów truskawki to podziwiam!! Czy ty nie masz po tym jakiś perturbacji z żoładkiem??
Kama ale mnie rozwalił Twój post o sprawdzaniu mleka!! Widzisz jaki przezorny ten Twój M!!!
a tak powaznie to jak to jest z tym mlekiem, powinno już coś lecieć?? Bo u mnie od początku ciąży ani kropla nie poleciała! Czy to znaczy że kiepsko będzie u mnie z pokarmem? Ostatnio z kumpelą gadałam to zdziwiła się że nic nie lci bo ona przy dwójce dzieci miała siarę od 7 miesiaca!!
Jedyneczka co do tego urządzenia na komary to wczoraj zakupiłam w tym sklepie BABYMAXX w Sosnowcu, tam naprzeciw Plazy w tym podziemiu za 45 zł z Chicco (na allegro widziaałm droższe)
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 0m+, W domu, Urządzenie przenośne odstraszające owady zasilane baterią - zasilane baterią która starcza na 160h (tak piszą)
Madzia - sukienka bardzo fajna, może też się skusze bo niedroga!! Tylko że ja się w kieckach nie bardzo widzę!! Ale w końcu jako mama pchająca wózek moze trzeba by bardziej kobieco wyglądać!
Emih - uważaj na tą ospę, wczoraj przeczytałam w nowym M jak mama ze dla kobiet w III trymestrze może kontakt być zdradliwy, a każdym razie nie jest zalecany!! Tylko jak ty masz nie przebywac ze swoją mała i jak to takiemu dziecku wtytłumaczyć!
Odpoczywajacym poza domem życze udanego weekendu!