Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
teraz trzeba bardziej drastyczne srodki zastosowac typu petardy,chodzenie na rekach

moze rzeczywiscie ustepujecie sobei pierwszenstwa jak damy w drzwiachza chiwle ktoras was wyprzedzi ;-)

ja mam zajawkę na deser z Bakomy-sonata, czekoladowo-kokosowy-bajka mmmm, mam pół lodówki tego, to Cię uraczę
ale już pada znowu-wiec mi się zgadza wszystko:-)a gdzie się wybierasz rodzić?
dzownię od rana do tego szpitala na tą patologię, bo dziś czwartek. najpierw przez 3 godziny zajęte było, potem odrzucało mi połączenia, a jak się dodzwoniłam do tej lekarki, to się okazało, że nie do niej mam dzwonić, bo ona od czegoś innego jest 

Dziewczyny sciagnelam wczoraj mleko -raz dziennie przed planowanym wyjsciem na spacerek daje malemu moje mleko z butli bo inaczej nigdy bym z domu nie wyszla ;-)
wstawilam do lodowki tylko sciagnelam malo bo cycki mialam prawie puste ...
wiec mam pytanko myslicie ,ze moge do tego mleko dopompowac teraz jeszcze puki mlody spi ??kurde nie mam zielonego pojecia HELP !
mam nadzieje,ze to nie ta cisza przed burza -zobaczymy
podjadam sobie koperek bo mam w doniczce posadzony pachnacy polski i maly spi mi tu obok i tylko slysze jakie baki gigantyczne zapodaje hahahah![]()
dziekiVanilka ja ściągałam na raty przy Piotrusiu i później łączyłam razem. Na Twoim miejscu ściągnęła bym teraz do osobnego pojemniczka, schłodziła w lodówce i później bym razem wymieszała, ja tak własnie robiłam i nigdy nie było problemu.

ale to chyba niepredko