kama
Fanka BB :)
haha to co dziś działamy z naszymi eMkami a jutro rodzimy?![]()
jezeli dajesz gwarancje ze tak rzeczywiscie bedzie to zgadzam sie na wszystko

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha to co dziś działamy z naszymi eMkami a jutro rodzimy?![]()

Kama wydaje mi sie ze ustępowanie kolejki nic nie da poprostu do póki nie urodzicie będziecie ja wstrzymywaćdziewczyny ustepuje miejsca w kolejce,bo mala ma nas w nosie i sie jej wogule nie spieszy,poza tym u mnie tez nnuuudddyyy!!!!
czekam az M ta gangryna z pracy wroci i sie mna zajmie![]()

Dzień dobry!! :-)
Cały dzień biegałam po sklepach wczoraj urodziła moja szwagierka i musiałam jej kupić kaftaniki bo nie miała a mały ma problem z barkiem po porodzie i są potrzebne. Chciałam sobie kupić stanik do karmienia ale nie mogę nigdzie dostać małego w obwodzie z dużą miseczką
Teraz zjadłam truskawki z bita i zabieram się za obiad bo M wraca o 4 z pracy.
Jesli chodzi o koszulę to będę rodzic w szpitalnej a potem sobie ubiorę moją ładniutką, niech oni se piorą.
![]()
ale jakościowo superjezeli dajesz gwarancje ze tak rzeczywiscie bedzie to zgadzam sie na wszystko![]()
ale warto próbować- co nas nie zabije to nas wzmocni
a raczej naszych eMków

dlatego chyba się skuszę- jutro zakupie truskawy i zobaczymy czy mi wyjdą 

zeby tylko te chlopy jeszcze takie chetne byly,moj wymowki ma przerozne,juz slyszalam o stukaniu malej po glowie ,o pluciu w oczy,ciekawe co dzisiaj wymysli
;-)
Ale przystał na większą mobilność twierdząc, że " z każdej strony mnie obskoczy",,,,, To że jak? Że aż taaaaka wielka jestem???????
;-)

ja tez wczoraj dałam czadu: fasolke arbuz agrest i czereśnie
może to od tego że malutka tak nisko? mnie czasem tak zaboli promieniująco właśnie od wnętrza muszleki aż przez uda jakby igłą ktoś przeszył
ale nie aż tak mnie to boli jak mówisz że do łez. A lekarza pytałaś?
To faktycznie was porozrzucało po kraju, ciężko tak zwłaszcza że M w rozjazdach, myslałam że choc Ci teście bliżej od wypadku
Cięzko może być ze spaniem faktycznie, jeszcze w tygodniu to was troje ale jak M przyjedzie to faktycznie, może K będzie spała z tatą? ale ty pewnie też będziesz chciała z tatą spać
Ja też czysty robiłam z M dosłownie kilka dni temu i nie wpadłam na te koszule M a szkoda:-( A bo się zołzy nie pochwaliły wczesniej

ja kupiła własnie koperkową herbatke taka typową bez dodatków parzoną, zobaczymy. Myślę że można dopompowac mleczka, czemu nie. Ale na bank to nie powiem bo ja nie odciągałam tak na potem

Ale znajoma ma niespodziankę
mój M byłby pewnie zachwycony taka niespodzianką