reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

uffff odebrałam młodego z przedszkola, dostał bańki mydlane także godzina spokoju :-D
Co do staników to zdejmuję jedynie do spania - przeszkadza mi grawitacja przy moich miskach E a ponadto boję się, że obwisną :wściekła/y: po pierwszej ciąży nie są już takie fajne więc wolałabym nie mieć jeszcze gorszych...:no:

.......i nie wiem czy to skurczyk był czy to mała tak się mocno napięła:dry:.............

reklama
Butterfly ja mam tyle dobrze badz zle ze od 8.30 do 18.00 jestem sama potem wraca mój ale przy nim tez sie nie krepuje wiec nawet nago chodze jak mi sie podoba haaa.
jedyneczka czy cyc maly czy duzy i tak sie poci :D wiec na to rady nie ma
Tak sie nudze ze zaraz sie rozbiore chociaz mam sam szlafrok i zaczne go pilnowac :D:D:D
ewelad mi moj mowi ze w ciazy wygladam bardzo kobieco ale tego co przepuscilam przez ostatnie pare miesiecy nie zrzuce zostaje mi tylko slynna dieta "cud" ( jesz co chcesz i cud ze schudniesz) :D
olyv moje ledwo do c sie zaliczaja :-) ale jeszcze nie karmilam aa juz widze ze nie sa tak sterczace jak u nastolatki . Powiedzialam mojemu chcesz drugie dziecko to zafundujesz mi liposukcje i inne bajery
Witaj dzamena rozbawilas mnie z tymi namiotami :) ale dobrze ze juz masz wszystko za soba teraz same mile rzeczy cie beda spotykac :) Powodzenia

Ostatnia edycja:
ewelad nie otwiera się zdjątko i nie widzę twojego cuda:sorry2:

butterfly nogę trzymaj wyżej i obłóż ręcznikiem namoczonym w chłodnej wodzie, jak nie przejdzie zadzwoń do gina .

Kurcze męczą mnie skurcze:-D no co godzina, dwie mnie napada i jajco z tego wynika a ja bym wolała jednak element zaskoczenia i jazda rodzić niż takie planowane bo mam pietra przed jutrem:-p pewnie ze strachu w nocy tak się oczyszcze że lewatywa będzie zbędna:-D
Dziewczynki a co do jedzenia brałyście do szpitala?Ale połączyłam tematy:-D
Bo ja mam herbatniczki jakbym zgłodniała nocą i się zastanawiam czy wystarczy:confused:

heh ja właśnie po wizycie u gina. porozciągał mi szyjkę macicy że niby to może pomoże w szybszym urodzeniu....bo córa już 3 dni spóźniona;( jak narazie to mnie tylko brzuch zaczął boleć;/ a nic więcej się nie dzieje....czy u którejs z was po takim ,,macaniu" podwozia poród się szybciej zaczął????
9ewn0tc7cvcs2x0l.png

dzamena witaj kochana, też tęskniłyśmy!!!:-) Cieszę się że juz jesteś po i mam nadzieję że nie było tak strasznie jak się obawiałaś;-) Czekamy na zdjęcie. No ale Ci powiem że kawał chłopa z twojej kruszynki:-D

niunia to dieta dla mnie :-D

Na tvn o urodzeniu dziecka za pieniądze.

ewa ogromne gratulacje i fajnie, ze już w domu
jedyneczka no coś z tymi hormonami musi się stać, ale generalnie nie wpadłam w jakiś kiepski nastrój, tylko czasem coś mnie wkurza, do tej pory raz się popłąkałam na piersiami z kurczaka:dry:
Hmmm na miejscu eks chyba bym nie uwierzyła że telefon tak sam, ale w sumie to dobrze, bo lepiej z eksem w dobrych relacjach być.
Co do jedzenia w szpitalu to nie wiem kiedy chcesz te herbatniczki jeść bo chyba nie w czasie porodu, ja byłam strasznie głodna, pić mi się chciało i pytałam kiedy mogę umyć zęby. Później na czas pobytu w szpitalu bardzo sprawdzały się biszkopty i teraz też je wsuwam
ashika mam nadzieję, że ten link nigdy mi się nie przyda, ale mała tak łapczywie je, że czasem zdarza jej się zachłysnąć, działa pozycja w pionie,a le co się nastresuję to moje.
To ciekawe co napisałaś o tym, ze dzieciaczkom tam mokro cały czas tu trochę w pieluszce zrobią i już płacz
butterfly ale miałaś intensywny dzień
kama ciężko tak na odległość powiedzieć, ale w taki upał potówki to rzecz normalna, nie wiem czy używasz oliwki, bo jeśli tak to ona może to jeszcze potęgować. Może to być też trądzik niemowlęcy (jeśli tak z czasem samo zniknie), albo uczulenie na coś
mruczka ja jeszcze też nie mam RMUA i zastanawiam się kiedy przyjdzie, bo mam umówioną wizytę dla małej w szpitalu 27 i muszę mieć dowód ubezpieczenia
emih no i nie zapomnij o becikowym :-)
niunia oj jeszcze doświadczysz tych mega bóli
kasiamaj moja gubi skarpety i dlatego jest z gołymi stopami, od kilku dni śpi tylko w body
ewelad no to się trzymasz dzielnie jak w taki upał spacerki urządzasz sobie. Co do zabraniania czegoś przez M to pamiętasz jak M uznał ze nie powinnam chodzić po galeriach tylko odpoczywać w domu w weekend tak się zdenerwowałam że się z nim pokłóciłam i urodziłam :-)
dzamena fajnie ze już jesteś, bo jakoś można było zauważyć twój nagły brak. fajnie, ze już w domu i że wszystko dobrze

Mam pytanie do tych co złożyły już papiery o becikowe, jakie papiery składałyście??
Dzisiaj miałam dość spokojną noc, za to mała w dzień nie za bardzo chciała spać, chyba jej za gorąco, bo taka niespokojna.
Co do stanika w domu nie chodzę w nim bo mnie wkurza. Ja lubię jak jest ciepło, ale generalnie cała się lepię a do tego jeszcze mleko a jak małą karmię to jestem w ogóle upostwiona (jak mawiała moja mama). Ja mam włączony wentylator w pokoju bo chyba bym się ugotowała, mała też tu śpi. Nawet zastanawiam się czy iść na spacer, ale z drugiej strony dobrze jakby zaczerpnęła świeżego powietrza.

jedyneczka

Ale mi cos zaczoł humorek dopisywać zebym potem nie płakała :-) ale wyobraziłam sobie mnie leżaca w bólach z telefonem dzwoniąca do pizza hut :-):-)

niunia taaaaaaaaak i z podwójnym serem:-D

wspolowiec nie miałam takiego masażu więc nie wiem ale skoro brzuch boli to może coś się zacznie? a jak nie to co gin kazał Ci dalej?

reklama
dzamena WITAJ!!! fajnie, że już za Tobą, dobrze, że Ty twarda jesteś, to dałaś radę!!!
niunia kolego dziewczyna zamówiła pizze do szpitala, jak na wywołanie czekała:-)
jedyneczka może teraz się uda:

DSC07326.jpg

Do góry