M
mammi
Gość
atabe będę trzymała kciukasy
Fajnego weekendu i do napisania:-)
Witam nowe mamusie.Udzielajcie się jak najczęciej dziewczyny.
Niektóre dziewczyny rezygnują z forum,a ja tak się uzależniłam,że zaniedbuję obowiązki domowe,żebym mogła tu trochę czasu spędzić
Wciągnęło mnie to forum na maxa i fajnie mi z tym;-)M jak widzi,że przed laptopem siedzę rzuca tylko hasło "mamusia znowu posta pisze"
Fajnego weekendu i do napisania:-)Witam nowe mamusie.Udzielajcie się jak najczęciej dziewczyny.
Niektóre dziewczyny rezygnują z forum,a ja tak się uzależniłam,że zaniedbuję obowiązki domowe,żebym mogła tu trochę czasu spędzić
Wciągnęło mnie to forum na maxa i fajnie mi z tym;-)M jak widzi,że przed laptopem siedzę rzuca tylko hasło "mamusia znowu posta pisze"

Ja nie słyszałam od jednego lekarza (a 3 już pytałam) żeby ten lek mógł przerażać. Oczywiście skutki uboczne są w ulotce jak w każdym leku, ale żadko mają miejsce... Ale za to do 13-16 tyg Duphaston może przynieść WIEELE korzyści: pomóc utrzymać nasze maluszki
Ale potrzeba matką wynalazku: okazuje się np że taka ALMA (sklep) dowozi zakupy gratis ha ha (mój M często wyjeżdza i tym się martwiłam) a tak z córeczką będziemy rządzić