Joaszka
Fanka BB :)
Joaszka, współczuję przejść z ZuCo do pampków, my mieliśmy Active Boy. Przy ściąganiu rozrywa się boczki, więc nie wiem, jak rozsmarowujesz
Poza tym o niebo lepsze są Huggiesy Little Walkersy - dużo bardziej chłonne od zwykłych pieluszek, miękkie jak majteczki i do tego z boku mają szerokie rzepy, więc można zdjąć i założyć jak zwykłą pieluszkę. My na nich już od miesiąca jedziemy i nie wrócę na pewno do zwykłych
![]()
Jezu, ale mlon ze mnie!
no pewnie, rozerwać!dzięki Kropa!nie ma to jak forum bbmówisz Huggiesy?może się skuszę...Lubię próbować nowości-jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz:-)a mój M oczywiście tradycjonalista i w niczym nowości nie uznaje-ani w jedzeniu, ani w pampkach, ani w seksie

"ale żeś wymyśliła"-taki jest jego komentarz na coś nowego, albo odpowiednia mina, której opisać nie potrafię
a tak poza tym-chyba mammy lekkie rozwolnienie, tz. Zu ma, pewno po antybiotyku...

Nie dobrze że w pracy kiepsko, może pomalutku coś lepszego się znajdzie. Ja pracuję u M i dużo wojen było nim zrozumiał że ja to nie pierwszy lepszy pracownik
A wcześniej nie pojechaliśmy bo udało nam się zbić gorączkę do 38 więc by nas zrugała pewnie po co przyjechaliśmy, szkoda słów
Jeszcze dziś musiałam biegać po przychodni, bo potrzebowałam zaświadczenie, że karmię piersią, co by jeszcze trochę pokorzytsać z przywilejów :-) na szczęście tym razem lekarz nie robił problemów.