reklama

Lipiec 2010

reklama
aneta o Jessu...to straszne:-(Ja nie rozumiem skoro mieszka się w bloku płaci do jasnej cho....400zł czynszu między innymi za utrzymanie czystości i odsnieżanie.A w administracji,czy spółdzielni banda deb... ze znieczulicą.Niech się ludzię przewracają,łamią...co ich to ważne,że taki dups....usadzi na stołku i kasę czepie,a do domku eleganckim autkiem.Biedna ta Twoja koleżanka.

Ashika wiesz co.Ja Cie tu chyba opierni....muszę.;-)Kanapki sobie nie wziąść nawet.;-)A jakbyś zasłabła?

dlatego staram się nigdzie sama nie chodzić, bo mam buty bez bieżnika i są strasznie śliskie. Jak idę gdzieś z mężem to zawsze się zamelinuję we wnęce i On mnie ciągnie:-)

wiecie co... tak sobie podczytuję inne miesiące i wyczytałam o wadzie wzroku... hmmm i teraz się zastanawiam, czy z moją krótkowzrocznością nie będę się kwalifikowała do cesarki :baffled: Póki co noszę soczewki kontaktowe, ale chcę je zmienić na okulary, bo myślę, że później przy dziecku będzie mi tak łatwiej...Będę szła do okulisty, to niech mi porobi badania, najwyżej się przejdę jeszcze na miesiąc przed porodem i niech to ocenią, bo nie chcę żeby mi oczy z ciśnienia popękały :no:

aisim dzieki za liste dostalam dwa razy, na uczelni nie usnelam chociaz mi sie nudzilo.

atabe czlowiek jak przywyknie to i wisiec przyjemnie ;-) moze w koncu zaczne spac dzieki za troske. u nas nnie sypie snieg ale pada deszcz i go zmrozi znowu jak dzis 30 min aut skrobalam z lodowej pokrywy :wściekła/y:

mysza dzieki jutro bedzie gorzej bo wczesniej zaczynam ;-)

vanilka mam nadzieje ze juz dolecialas

mammi ja mam dom w biezanowie na tzw kolonii urzedniczej to niedaleko wieliczki jezdzilam tam na rowerku ale wtedy nie bylo autostrad, dzis jakby syn mi powiedzial ze jedzie na rowerze do wieliczki to bym chyba zawalu dostala :tak:
A co do jedzenia to mialam pod reka baton i cukierki na wszelki wypadek :-) jakbym byla juz bardzo glodna to bym wyskoczyla z uczelni po cokolwiek :tak:

Co do jedzenia to ja zjadlam pomidory z puszki takie cale w zalewie i jakos nic innego mi sie nie chcialo a za chwile doprawie jabluszkami duszonymi z truskawkami :-)
Sphagetti M robil wczoraj posypane tartym serkiem nawet dobre robi ;-)

mysza moze cie zakwalifikuja na cc a oczy mozna "poprawic" operacyjnie i nie bedziesz miala wady, moja przyjacoilka tak robila tylko nie paietam ceny chyba ok 1,5 tys za oko

mysza moze cie zakwalifikuja na cc a oczy mozna "poprawic" operacyjnie i nie bedziesz miala wady, moja przyjacoilka tak robila tylko nie paietam ceny chyba ok 1,5 tys za oko

Wiem, czytałam o operacji, najtaniej jest w Katowicach, bo tam jest ok 1,5 tys za całość. Ale jakoś ten laser do mnie nie przemawia. Kurcze, a ja chyba wolę SN :-)
No nic martwić się na zapas nie będę.

Ashika to w sumie nie jest sama Wieliczka,tylko Śledziejowice obok Wieliczki.
Mam prośbę do Ciebie.Jakbym wysłała Ci na priv mój adres mailowy przesłałabyś mi tą liste? aisim pisała wcześniej,że ma jakieś problemy i nie do wszystkich ta lista doszła.

Mysza Nie taki diabeł straszny jak go malują.Cesarka wcale nie jest taka zła.Z mojego punktu widzenia to tylko satysfakcja jest większa po porodzie SN,że sama sobie poradziłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry