reklama

Lipiec 2010

reklama
Ashika jak masz maila to wyslij mi proszę:happy2:Gdybyś mogła to przerób,bo nie wiem czy u mnie wejdzie.Mam Windows Vista,z Wordem,ale nie wiem,czy to ten najnowszy.Będę wdzięczna:happy2:Chyba,że to kłopot z tym przerabianie to spróbujemy w takiej wersji jak jest:tak:

Witajcie
Przepraszam ę mnie nie było ale w czwartek w nocy ciagu 6 godzin wymiotowałam 6 razy.I byłam padnięta, okazało się że to grypa żołądkowa którą wcześniej mieli moi rodzice. Teraz mnie nadal boli odzinek lędżwiowy kręgosłpa i jesz cze czuje się słaba. Mam nadzieje że córci nie złapie. Tylko jak ja nadrobie tyle stron do czytania.

W koncu nadrobilam :-) A ja dzisiaj na wycieczce z moim M. Zjadlam pyszna pizze i popilam zimna coca cola:tak: ale bylo pyszne:-D:-D Teraz mam ochote na jeszce wiecej tej coli ale wiem ze nei mozna, no ale normalnie mnie suszy jak widze ze ona sobie stoi:-( A i po sklepach troche pochodzilismy ale nic ciekawego nie bylo:no:

reklama
A ja się wściekłam. Moja kochana spółdzielnia właśnie mi wrzuciła do skrzynki nową książeczkę mieszkaniową i nowy numer konta. Nic, że dziś jest 9 stycznia a ja wpłacałam czynsz 5-ego. :baffled: Jeszcze napisali coś o "bezwzględnym" wpłacaniu na nowy numer konta. Niech sobie później sami szukają pieniędzy, które ja wpłaciłam. Rzygać mi się chce organizacją tutaj. Jeszcze się zapowiada weekend bez gazu :baffled:
ja też mam nową książeczkę i jest zmiana (chyba blisko siebie musimy mieszkać, bo chyba mamy tą samą spółdzielnię), ale ja się tym w ogóle nie przejęłam

mammi ja byłam w sklepie, castorama itp.

aisim ja nie dostałam ani maila z witaminami, ani żadnego innego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry