Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czesc kama. no nie mowilam-wszystkie cos mamy z tymi brzuchami :-( ale to jest pocieszajace ze skoro mamy wszystkie to chyba nie jest to nic zlego i widocznie tak musi byc.
ja sie dziewczyny z Wami chwilowo zegnam. ide podgrzac obiadek bo moj ukochany zaraz przychodzi z pracy.jak mnie nie podsiadzie na kompie to moze pozniej jeszcze tu do Was zajrze :-)
ale mnie jakos tak dziwnie boli jak ciagnie od plecow do dolu brzucha.
ale sama przynajmniej z tym nie jestem;-)chociaz pocieszenie to zadne
miejmy nadzieje ze tak musi byc
zrobiłam tak gestą pomidorówke, że można ją nozem krouć
dziewczyny kiedy zaczneicie coś kupować dla dzidzi? ja nie mam nic i jeszcze mi się nie chce robić zakupów;-)
witam popołudniowo
Cały czas nadrabiam czytanie. Ja nie będę musiała praktycznie nic kupywać dla maleństwo bo wszystko mam po córce. Wózek wiadomo chciałoby się nowy ale po co jak i tak rok póżniej spacerówke się kupi. Tylko co musze kupić to kołderke i poszewki do niej. Ciuszki część mam w kartonie zapakowane a reszte dostane od ciotki co urodziła w tamtym roku. Wiadomo jak coś ślicznego zobacze to pewnie kupie.Mnie dzisiaj coś głowa boli.
zjadlam i jeszcze wlazlam na moment :-) rosolek nioslam jak mann w reklamie liptona. "doniose...nie doniose...moze jednak doniose..." jak zwykle wlalam po brzeg.
ja to zakupy chyba dopiero bede jakies robic typu 6-7 miesiac.jak sie zrobi cieplej i fajnie bedzie pochodzic po sklepach no i zeby wczesniej nie zapeszyc. a wozek to mamy zamiar kupic juz chyba po porodzie.albo tuz przed