reklama

Lipiec 2010

reklama
A zmieniając temat dziś mojemu powiedziałam że nie chce wiedzieć jaka jest płeć dziecka do samego końca.Byście widziały jak się oburzył,że to nie niespodzianka, bo nie wiadomo jakie rzeczy kupować i on chce wiedzieć jak najszybciej:-D
Oczywiście chciałam go tylko nabrać bo ja sama jestem ciekawa i bym napewno nie wytrzymała do porodu :-D:-DAle jaką mój M miał minę :-D:-D:-D

To ja jakimś odmieńcem jestem, bo nie musiałam rzucać ani kawy ani papierochów :-), kawy nigdy nie lubiłam, no może rozpuszczalna z 1 łyżeczki i 1/3 kubka mleka raz w miesiącu mi smakuje ;-), a palić przestałam jak planowałam pierwszą ciąże, czyli prawie 4 lata temu i tak mi zostało i wcale mnie nie ciągnie :no:.

Ciekawe czy Mammi już po wizycie :confused:.

A ja ściągam moją mamę do Nikusia, bo z nim do lekarza jechać nie będziemy :no:, na obiadek dziś szczawiowa z ziemniaczkami i jajkiem, mniam, smak lata :-).
ehhh tez ostatnio mialam szczawiowke-pyyyyyyszna. niechcacy zrobiona bo mial byc koncentrat ogorkowy-tylko ze ukochany przez pomylke wzial szczaw:-)

jedyneczka no do piwka papierosek jest wrecz wskaxzany.teraz nas to ratuje ze w ciazy nie pijemy alkoholu ;-):-)

a ja nie kojarze żebym jadła kiedyś szczawiową:baffled: właśnie zaczełam sobie zliczać koszty wyprawki tak pi razy oko i wiecie co mi wyszzło...dużo za dużo...przeraziłam się:szok: musze oblukać co jest najważniejsze, bo inaczej krucho to widze....pewnie przy drugim dziecku już mniejsze wydatki są, no chyba, ze już się nic nie ma z tego co się miało;-)

louise ja też, ja też:-)
Pochwalę się że mi M kupił kremik vichy na rozstępy, to pod choinkę ale dopiero teraz bo od 4 miesiąca. Używałam go z Emi w ciąży i niem mam ani jednego rozstępika i tak jakoś wierze trochę w niego. A bałam się i boję bo moja mama ma ich po mnie b. dużo.

a ja nie kojarze żebym jadła kiedyś szczawiową:baffled: właśnie zaczełam sobie zliczać koszty wyprawki tak pi razy oko i wiecie co mi wyszzło...dużo za dużo...przeraziłam się:szok: musze oblukać co jest najważniejsze, bo inaczej krucho to widze....pewnie przy drugim dziecku już mniejsze wydatki są, no chyba, ze już się nic nie ma z tego co się miało;-)

Niestety koszty nie sa male a przy drugim dziecku moze mniejsze jak masz nieduza roznice miedzy dzieciaczkami ;-) ja nie sadzilam ze jeszcze kiedys bede miala nastepne

reklama
atebe szczawiowa jeste bardzo bardzo pyszna-jak masz smaki na kwasne to jak najbardziej polecam ;-):-D tylko ze jak koncentrat w sloiku kupujesz to przetrzyj przez sitko bo ma wlokna.lepsza jest z zywego szczawiu.polecam. a z ciekawosci ile ci wyszlo za ta wyprawke? ja narazie odsuwam te mysli na pozniejszy czas ale tylko lozeczko i wozek to juz kupa kasy....:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry