reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny.
Jakoś przebrnełam przez wszystkie stronki - ale przyznaje tak pobierznie bo dziś znowu się czuje kiepsko.:sorry2:Chyba mnie przeziębienie łapie.W nocy mnie tak kaszel łapał że szok.A najgorsze,że jak już kaszlałam to jakoś tak mnie kuło w podbrzuszu,że aż się kuliłam.Mam nadziej,że to nic takiego, bo teraz jest oki :szok:

reklama
No to praktycznie tyle samo i też mam żelazo, bo anemia sie znów ukłoniła w moją stronę :cool2: Spróbuj wieczorem na kolację zjeść kromkę czarnego chleba a potem kilka kiwi- mi pomaga :tak: Może i powspółgra z twoimi jelitkami :-D

musze tez sprobowac z tym kiwi-chlebek juz teraz tylko ciemny jem. a noz widelec faktycznie zawspolgra z moimi jelitkami-bardzo by sie ucieszyly, w zwiazku z czym ja tez pewnie :-):-):-)

Dziewczyny, dużo zdrowia wam życzę (odpukać mnie grypsko jeszcze w ciąży nie wzięło... a przepraszam wzięło, ale jeszcze nie byłam świadoma swego stanu :cool2:)

Zajrzę później zobaczyć jak tam m.in wizyta mammi, taraz córa mnie wzywa...

Louise- szczerze Ci życze znaezienia sposobu na jelitka :tak: Jakiś znajdziesz na pewno, a wiem jaką ulgę to przyniesie :tak::tak::tak::tak:

angelie czesc. czyli jestes bido kolejna przeziebiona i kolejna z bolacym brzuchem-nie wiem co nam sie stalo z tymi brzuchami w ostatnich dniach...

No niestety tylko,że to w krótkim czasie już 2 raz.Przed świętami też się przeziębiłam, siedziałam w domu troszkę podleczyłam się i teraz od nowa.Wszystko przez prace mamy w środku strasznie zimo:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ania_pestkazawsze lepiej dmuchac na zimne wiec jedzcie i sprawdz a teraz odpoczywaj

tiffi poszlo
Dzięki a list też mogę prosić
kasik ja muszę mojego fryzjer zapytać czy ma jakieś farby

Dziewczyny czy któraś z was bierze teraz duphaston? jak się czułyście po tym leku

jelita ja miałam duży problem z zaparciami moja gin powiedziała : otręby, płatki, kefiry, jogurt naturalny i dwie najlepsze rzeczy buraczki na ciepło, i kapusta gotowana

reklama
emih dzieki i takie same zyczenia kieruje w twoja strone;-):-)
angelie ja odpukac narazie tylko 2dniowa jelitowke mialam. najgorsze ze za bardzo nie mozesz lekow brac.poradze ci to co reszcie dziewczyn-meleko z miodem i woda goraca z duza iloscia soku z cytryny i miodem.. no i lez w domu i wygrzewaj sie.zdrowka!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry