reklama

Lipiec 2010

reklama
atabe te ciuszki i akcesoria to droższe niż dla dorosłych czasem, aż włos się jeży:wściekła/y:ja będę miała na szczęście od szwagierki i jej szwagierki bo obie mają małe córy więc to mnie podratuje.

louise ja też, ja też:-)
Pochwalę się że mi M kupił kremik vichy na rozstępy, to pod choinkę ale dopiero teraz bo od 4 miesiąca. Używałam go z Emi w ciąży i niem mam ani jednego rozstępika i tak jakoś wierze trochę w niego. A bałam się i boję bo moja mama ma ich po mnie b. dużo.
hihihi-to razem mozemy zaszalec-mleko wczesniej sciagniete dla dzidzi a my bal :-D:-D:-D. ja juz od samego poczatku kremow na rozstepy uzywam-siora mi fissan polecila. ale kupilam tez wczesniej perfecta mama na rozstepy i do biustu i tez od 4 miesiaca ale uzywalam od poczatku.nie zaszkodzi a moze pomoc :-):tak:

_louise_ kwaśne to ja uwielbiam <przykład ogórkowa 5 dni z rzędu;-)>
nie mam konkretnych cen, ale tak uśredniająć liczyłam: wózek ok2tys , łóżeczko,materac pościel z 500, łóżeczko turystyczne 200 <ja potrzebuje od początku> ubranka na początek 200, jakieś pieluchy i kosmetyki z 200 wanienka, przewijak 200...no i już wolałąm nie liczyć...........to takie ceny na oo ale pewnie nie są z kosmosu

hihihi-to razem mozemy zaszalec-mleko wczesniej sciagniete dla dzidzi a my bal :-D:-D:-D. ja juz od samego poczatku kremow na rozstepy uzywam-siora mi fissan polecila. ale kupilam tez wczesniej perfecta mama na rozstepy i do biustu i tez od 4 miesiaca ale uzywalam od poczatku.nie zaszkodzi a moze pomoc :-):tak:

i jak ta perfecta? bo sie nad nia zastanawialam ale ja uzywam oliwki w poprzedniej ciazy tez tak robilam i mam chyba 2 rozstepy na wew str ud bo ich nie smarowalam :zawstydzona/y:

atebe no wiem ze takie ceny-lozeczko to nawet kolo 700-800, wozek tez tyle liczy;lam... o reszcie nawet nie myslalam.ubranka dostane od siostry duzo wiec malo wydam ale kosmetyki trzeba wanienka trzeba...ehhhhh...
ashika krem na rozstepy narazie odstawilam ale serum do biustu jest super-bardzo mnie bolal na poczatku ciazy (teraz troche mniej ale tez) a w tym serum jest wyciag z kapusty, ktory mi naprawde pomagala na ten bol. takze do biustu polecam.na rozstepy sie nie wypowiem bo uzywalam tylko 2 tyg i narazie stoi i czeka na lepsze czasy. a wlasnie mi kolezanka mowila ze mama jej radzila smarowac tez wewnetrzna strone ud

witam sie poniedzialkowo!
w koncu mam sprawny internet i moge byc juz wami!!!
ja sie dzisiaj cos kiepsko czuje,boli mnie dol brzuch i jakby taki twardy sie zrobil a wizyta dopiero 20 : (
czy ja tez moge prosic o liste;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry