Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja będę miała na szczęście od szwagierki i jej szwagierki bo obie mają małe córy więc to mnie podratuje.hihihi-to razem mozemy zaszalec-mleko wczesniej sciagniete dla dzidzi a my ballouise ja też, ja też:-)
Pochwalę się że mi M kupił kremik vichy na rozstępy, to pod choinkę ale dopiero teraz bo od 4 miesiąca. Używałam go z Emi w ciąży i niem mam ani jednego rozstępika i tak jakoś wierze trochę w niego. A bałam się i boję bo moja mama ma ich po mnie b. dużo.

. ja juz od samego poczatku kremow na rozstepy uzywam-siora mi fissan polecila. ale kupilam tez wczesniej perfecta mama na rozstepy i do biustu i tez od 4 miesiaca ale uzywalam od poczatku.nie zaszkodzi a moze pomoc :-)
spokojnej pracy angelie. ubierz sie cieplutkoŻegnam się powoli bo trzeba się zacząć szykować do pracy.Odezwę się jeszcze wieczorkiem.Miłego popołudnia dziewczyny![]()
hihihi-to razem mozemy zaszalec-mleko wczesniej sciagniete dla dzidzi a my bal. ja juz od samego poczatku kremow na rozstepy uzywam-siora mi fissan polecila. ale kupilam tez wczesniej perfecta mama na rozstepy i do biustu i tez od 4 miesiaca ale uzywalam od poczatku.nie zaszkodzi a moze pomoc :-)
![]()