reklama

Lipiec 2010

reklama
Wrocilam od tego mojego tescia no i wale z malym tylko fajami :baffled:
On nie pali tylko je te papierosy !!! Nie mam nic do palaczy ale tesc naprawde zwyczaj ma przyjmowac gosci w malej kuchni i siedzi i jaraz jedna za druga :wściekła/y:
No ale juz wrocilam do rodzicow zjadlam i czytam co pisalyscie w dzien :happy2:

Angelie kurde wez posciemniaj u GP niech da Ci to zwolnienie choc na troszke odpoczniesz sobie .

jedyneczka wszystkiego NAJ !!!:happy2::happy2:

Co do ubranek to mnie jeszcze jakos nie ciagnie do kupowania :baffled:
Moze jak sie dowiem kt mieszka w tym moim brzuszku to bardziej ...

Asmag to magnez i dał bo jego brak w organizmie powoduje skurcze.Jak dokuczają komuś kurcze łydek to najczęściej właśnie z powodu braku magnezu.Podobno kawa strasznie go z organizmu wypłukuje:confused:

Aha! Na 100% będę miała CC i schudłam 2 kilo:-):-):-)

Jedyneczka Sto Lat Sto Lat!!!
Mammi dobrze że z dzidzią ok - a Ty się oszczędzaj póki co !!!
Ja poczytałam książkę i poleżałam w łóżeczku i tak dzień minął :)
Zaraz kąpanko i do łóżka-oj w tej ciąży to mam lenia do kwadratu :-):-):-)

No właśnie maseczki i gumy nicorette dla teścia.Ja bym chyba palnęła jakąś uwagę na temat tych papierochów:-p

Kasia 100 lat!!!!!!!!!:happy2:

Vanilka następnym razem jak pójdziesz do teścia- proponuje coś takiego

Załączniki

• images[5].jpg
    images[5].jpg
    1,8 KB · Wyświetleń: 65
a ja dzis rozmawialam z synkiem o wakacjach bo cos tam moja mama z siostra planuja i moj maly mezczyzna oswiadczyl mi ze nigdzie nie moze jechac w tym roku bo bedzie musial sie mna opiekowac jak juz bede miala wielki brzuch bo tata jest w pracy a jak juz sie urodzi dziecko to bedzie pilnowal brata i nie ma czasu na wakacje:-)
oby w tym tonie juz zostalo

reklama
No właśnie maseczki i gumy nicorette dla teścia.Ja bym chyba nie wytrzymała i palnęła bym jakąś uwagę na temat tych papierochów:-p

Kasia 100 lat!!!!!!!!!:happy2:

ee kazdy mu tlumaczyl po nascie razy...ale nic nie pomaga ...

Wiecie co moja kolezanka urodzila 24 grudnia zdrowego synka ...:happy2: a porod odebral jej maz :szok::szok:
to jej druga ciaza ...
chodzila 4 godzinki ze skurczami takimi jak na okres wiec czekala na mocniejsze i do szpitala by jechala..a tu nagle po tych 4 godzinach wody jej chlapnely i przyszly parte :szok: i dwoch partych dziecko wyszlo :szok: maz i jej corka odebrali porod :happy2::happy2:szok normalnie :happy2:wlasnie mi pisala na gg te wiesci :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry