reklama

Lipiec 2010

ee kazdy mu tlumaczyl po nascie razy...ale nic nie pomaga ...

Wiecie co moja kolezanka urodzila 24 grudnia zdrowego synka ...:happy2: a porod odebral jej maz :szok::szok:
to jej druga ciaza ...
chodzila 4 godzinki ze skurczami takimi jak na okres wiec czekala na mocniejsze i do szpitala by jechala..a tu nagle po tych 4 godzinach wody jej chlapnely i przyszly parte :szok: i dwoch partych dziecko wyszlo :szok: maz i jej corka odebrali porod :happy2::happy2:szok normalnie :happy2:wlasnie mi pisala na gg te wiesci :happy2:

pozostaje tylko pogratulowac przytomnego meza i corki

reklama
Ashika, to gratulacje takiego odpowiedzialnego synka :tak:

Mammi, Cieszę się, że przynosisz dobre wieści :tak: A z jakiego powodu CC?

Jedyneczka, KAsia- to i ja się przyłączam do życzeń i spełnienia marzeń dziewczyny!

a ja się nudze..........nie lubie być sama, ciesz się, ze będze miała dziecko,bo przynajmniej będe miał kogoś zawsze obok siebie;-)
bidulko... ale dokłądnie też tak myślałam w pierwszej ciąży, bo M ciągle w drodze, ciężko mi było, cięzko i teraz czasem, ale faktycznie coś w tym jest że dzidzia rekompensuje. Może dlatego tak trzymam córę pod kloszem :cool2:

Ostatnia edycja:
atabe kupilam ogorki kiszone smaka mi narobilas :-p
poszlam do znajomej do warzywniaka dala mi ogorki kilogram a chyba z pol kilo zjadlam rozmawiaja z nia bo ona tez ciezarna :happy2::happy2:
i tak obie jadlysmy sobie ogorki :-D
w UK od poczatku ciazy zero checi na ogorki ,a jak tylko przylecialam tutaj chodzily za mna ogorki prosto z beczki :-p

Atabe no nie moge normalnie z Wami:-D:-D:-D:-D:-D

Vanilka ale numer:szok:Dlatego mój gin.powiedział,że cc na 99%,ja wpisałam sobie 100.Powiedział,że czasami kobieta może do szpitala dotrzeć już za pózno,a okazuje,że czasami może też dotrzeć już po.;-)A tu mówią,żeby czekać z jazdą do szpitala do momentu,aż skurcze będą co 5 minut.Tylko nie wspominają,że na wszelki wypadek M powinien mieć krótki kurs położnictwa;-)

Atabe no nie moge normalnie z Wami:-D:-D:-D:-D:-D

Vanilka ale numer:szok:Dlatego mój gin.powiedział,że cc na 99%,ja wpisałam sobie 100.Powiedział,że czasami kobieta może do szpitala dotrzeć już za pózno,a okazuje,że czasami może też dotrzeć już po.;-)A tu mówią,żeby czekać z jazdą do szpitala do momentu,aż skurcze będą co 5 minut.Tylko nie wspominają,że na wszelki wypadek M powinien mieć krótki kurs położnictwa;-)
dokladnie!!mowia zeby jechac jak co 5 min ..a niedawno bylo w tv jak babka biegla normalnie na porodowke bo czula parte a polozna oczywiscie ,ze nie bo za szybko i co wyszlo jej dziecko i spadlo na ziemie :-(
a cc to z jakiego powodu ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry