reklama

Lipiec 2010

CC ze względu na krótki okres po cięciu i związane z tym ryzyko rozejścia się blizny.Między porodami będzie 20 miesięcy różnicy.Poza tym obydwa poprzednie miałam wywołane w 42 tyg.oksytocyna, a po CC raczej się jej nie podaje,bo tam mocne skurcze byłyby niebezpieczne dla blizny.

reklama
to dobrze, ze mąz się nie wystraszył...bo mój by pewnie padł:confused: ale dobrze, ze nie było żadnych komplikacji:tak:

moj tak samo;-)mieczak taki jakis :-D
mammi postaram sie nie znikas chyba ze ten:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:internet mi znowu nawali

vanilko wspolczuje a drugiej strony wiem jak to jest-moja tesciowka tez taki smok jest ale powiedzialam mojemu ze jak mi raz dmuchnie dymem to wiecej tam nie pojada i co pancia wychodzila gdzie indziej palic

pozy tym ja nigdy nie palilam bo od zawsze mi to smierdzialo a teraz to za dwoch mi smierdzi:-D

dziewczyny czy takie przelewanie sie w mojim brzuchu to dzidzia?!bo piszecie tu ze czujecie a ja nie wiem czy to to:szok:

ja na rozstepy mam ten fissan smierdzi troche ale jest dobry:tak:

Ja tez nie oglądam.Ostatnio jak przeczytałam,że matka zagłodziła 2 latka na śmierć,to spać nie mogłam i w ogóle ja strasznie takie rzeczy przeżywam.

Aha.Bo bym zapomniała.
emih nie ma za co;-):-)To w sprawie maila

reklama
mój M ostatnio nasłuchiwał co w brzuchu słychać i stwierdził, że on żadnego dziecka nie słyszy tylko jakieś przelewanie i bulgotanie:-D:-D:-D dziecko to on pewnie usłyszy za pół roku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry