reklama

Lipiec 2010

Ja tak szybciutko

Jedyneczka i Kasia26 wszystkiego naj... z okazji urodzin :tak:.

Vanilka cóż za straszna historia z "wypadniętym" dzieckiem :szok:.

atebe szczawiowa jeste bardzo bardzo pyszna-jak masz smaki na kwasne to jak najbardziej polecam ;-):-D tylko ze jak koncentrat w sloiku kupujesz to przetrzyj przez sitko bo ma wlokna.lepsza jest z zywego szczawiu.polecam.

Ja mam szczawik, który sama zbieram i potem w słoiki już obgotowany pakuję, pyyyycha.

A wizytę idę opisać na odpowiednim wątku ;-).

reklama
Angelie kurde wez posciemniaj u GP niech da Ci to zwolnienie choc na troszke odpoczniesz sobie .
Witam ponownie.
Właśnie wrócilam z pracy.Brrrrrrr jak zimno.:wściekła/y:
Vanilka będę kombinować z tym zwolnieniem, zobaczymy jak bedzie.Mam nadziejeże się uda bo nie chce mi się ostatnio pracować :baffled:Dostałam lenia na wszystko.Zastanawiam się czy na ból pleców dostanę :confused: A jak nie to kiedyś jedna dziewczyna mi powiedziała,że w UK dostała zwolnienie od GP w ciąży bo powiedziała,że często mdleje.Potem tak wykombinowała,z tymi omdleniami ,że do końca ciąży nie pracowała :-D

Witam, wszystkie idą spać, a ja dopiero zaczynam "życie". Spać po nocach nie mogę, jak śpię w ciągu doby 3 godziny to jest już rewelacyjnie :/ macie jakieś pomysły, co z tym zrobić? Melisa i wszelkie zioła odpadają, bo nie toleruję żadnych ziółek, tabletki odpadają. A ja mam już dość. Jestem strasznie zmęczona, głowa od kilku dni boli mnie tak, że oczami nie mogę ruszać:-(

Mój M ma straszne problemy ze snem, w dzień pracuje po 15 godzin jak nie więcej, jak dojeżdża do domu z tego zmęczenia nie umie zasnąć. Dodatkowo rozbudza się grając na telefonie. Twierdzi że to go męczy. :baffled: Sama nie wiem, co mu na to poradzić. Najgorsze jest to, że rano to on nawet nie słyszy budzika, kiedy mnie już szlag trafia od jego dzwonienia....

reklama
a przepraszam za post pod postem, ale chciałam dzisiejszym solenizantkom życzyć wszystkiego najlepszego, no i przede wszystkim pomyślności w tym szczególnym dla nas roku :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry