reklama

Lipiec 2010

ale mnie zamula dzisiaj. A na kolację był budyń i poprawiłam kiwi (kwaśym jak nie wiem).
Żadna z was nie odniosła się do tego co napisałam z tej książki, a liczyłam na doświadczone mamusie czy potwierdzą, czy nie.

reklama
to ja potwierdzam tylko, że też jadłam budyń:-D
A w ogóle przełączam się na tv bo mi już w oczach się mieni i nie widzę literek.

Życzę Wam dobrej, przespanej nocki. :happy2:

Za duzo jak dla mnie do czytania na ta godzine:-p Ide sie w koncu wykapac i spac, a cos mnie zaczal brzuchol bolec jak na miesiaczke, chyba dzidzia ma jakis etap szybkiego wzrostu:-D Albo sie tam wygina, w koncu jest u siebie to jej wolno hehe:-)

Hejka :-)
Nie śpie od 5 a usnełam ok 1 i tak codzień. Zamiast wykorzystać sytuacje ze l4 i wyspac sie to ja nie sypiam po nocach.
na dvd puszczam jakieś filmy żeby sie nie zanudzić, ostatnio zmienników oglądam:-)
Wczoraj dziewczyny o budyniu pisały i dziś od samego rana myśle tylko że budyniu mi się chce:-)

reklama
Hejka :-)
Nie śpie od 5 a usnełam ok 1 i tak codzień. Zamiast wykorzystać sytuacje ze l4 i wyspac sie to ja nie sypiam po nocach.
na dvd puszczam jakieś filmy żeby sie nie zanudzić, ostatnio zmienników oglądam:-)
Wczoraj dziewczyny o budyniu pisały i dziś od samego rana myśle tylko że budyniu mi się chce:-)

Witam:-)
Ja tam problemu ze spaniem nie mam zasypiam ok 22 a wstaję 7-8 zalezy od tego na którą moje córy mają do szkoły

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry