reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja tez czesto ser jem na sniadanie.
Ale na serek wiejski nie mam ochoty ..wogle jogutry moga dla mnie nie istniec ,mleko czasem sie napije ..
Bardziej wole dzem :happy2:

kasik przez te ogorki ciagle pic mi sie chce;/
Dzisiaj zjem jeszcze ogorkowej i juz nie jem ich bo tylko soli pelno maja ktora ja mam ograniczac :)juz mi ich starczy do konca ciazy :)

hej kochane

Zwariuje z tymi bolami glowy, Dokuczają mi migreny ciązowe, Bo tylko w ciąży je mam. Trwają 2 dni i mm je raz na tydzien czasami dwa razy w tyg.
Pomagają mi 2 apapy ale tez nie chce ich tyle brac bo przez pierwsze trzy miesiace łykalam co tydzien. inaczej nie moglam nic funkcjonowac a pracowac trzeba.

Ostatnio mnie naszło na urlopik. Z racji, ze nie jedziemy nigdzie przez najblizszy rok i w te wakacje to chcielismy sie wybrac gdzies teraz w lutym, myslelismy o wyspach kanaryjskich, Troche sie martwie jak ja zniose lot 5,30 godzinny w 20 tyg. na dzien dzisiejszy czuje sie ok tylko te migreny, ale nie wiem co to bedzie za miesiac.

Cześć dziewczyny!
:-)
A ja wiejskiego serka nie lubię :-(
Ja dziś jem buleczkę z szynką surową i pomidorem i pierniczki,jeszcze troszke ze świąt zostało.Ja piekłam,mama piekła, to mialysmy tego że hej....

Zbieram się powoli na spacerek,trochę się rozruszać.

miłego dnia:-)

Witam leniwie;-)
Oj leniwie,leniwie niestety:zawstydzona/y:Nic mi się nie chce...Znowu rozlazła jestem...
U mnie na sniadanie kawa ze śmietanką i bułeczki maślane:tak:Niestety zwrotka była bo chyba za dużo w siebie wepchnęłam.Po tym jak waga pokazała wczoraj 2 mniej, za bardzo sobie pofolgowałam.

Aisim Ja gdybym miała pracę,przy której przed kompem mogę siedzię to pewnie dawno by mnie wylali za zaniedbane obowiązki.Jestem internetowym maniakiem niestety.

Kasik mi gin.mimo,że nie mam problemów z tym związanych kazał robić co miesiąc badanie moczu,ale chyba po to żeby ew.wykryć białko w moczu,gdyby się
pojawiło.

Vanilka A Ty się nie zamartwiaj kochana,bo wszystko będzie dobrze.:tak:Musi!!!

Malewa ja chetnie mogę Ci odstąpić moje mdłości;-)Tylko jak to zrobić???

Jadę oglądać klejny z opisu super domek,zobaczymy czy faktycznie taka rewelacja:cool:

A mój serek czeka na mnie tydzień i nawet nie wiem czy jeszcze jest dobry :baffled:, w sklepie jak zobaczyłam to miałam ochotę a teraz już nie. A na śniadanko właśnie kończę kanapeczki z szynką sałatą i ogórkiem świeżym i herbatka z miodem :tak:.

Oj jak ja wam współczuję tego niespania :-(, jak się nie wyśpię 9 godzin to jestem nie do życia :szok:, a mdłości nie miałam ani razu :no::-), ale za to już zaczynam wieczorami mieć zgagę, ale jeszcze łagodną, że nic nie biorę, ale jak sobie przypomnę jak w pierwszej ciąży 24h/dobę miałam taką baaaardzo palącą :baffled:, może teraz nie będzie tak źle :confused:.

reklama
U mnie na śniadanko bułeczka z pasta jajeczną, a na druguie też będzie serek biały z dżemem!! Ostatnio to sie pojawia codziennie w moim jadłospisie!!

Vanilka ty się kobitko zakwasisz na śmierć!!! A kwaśne to na dziewczynkę czy chłopca??
Nie martw się wizytą napewno wszytko jest dobrze! Trzymam kciuki żebyś usłyszała jaka płec!

Mammi - zaczynam się tego obawiać bo ostanio się troszkę opuszczam, może ciężarnej to wybaczą!! Chociaz wątpię (((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry