reklama

Lipiec 2010

U mnie na śniadanko bułeczka z pasta jajeczną, a na druguie też będzie serek biały z dżemem!! Ostatnio to sie pojawia codziennie w moim jadłospisie!!

Vanilka ty się kobitko zakwasisz na śmierć!!! A kwaśne to na dziewczynkę czy chłopca??
Nie martw się wizytą napewno wszytko jest dobrze! Trzymam kciuki żebyś usłyszała jaka płec!

Mammi - zaczynam się tego obawiać bo ostanio się troszkę opuszczam, może ciężarnej to wybaczą!! Chociaz wątpię (((

Kochana w UK od poczatku ciazy mnie odrzucalo od kwasnego ,a jak wpadlam do PL odrazu ogorki :-D

reklama
tiffi ja sprawdzalam w internecie i jesli masz na mysli te odchylenia to masz racje, ale to raczej ginekolog powinien sie wypowiadac a nie mamuski ;-)
Nie no tak zapytałam, bo byłam ciekawa czy tak jest z tym USG, ja się przyglądałam zdjęciom, ale nic ie wypatrzyłam, dlatego was pytałam.

Ja też lubię nabiał, biały ser najlepiej ze szczypiorkiem, rzodkiewką, lubię jogurty także jest ok. ale dziś chyba na śniadanie bułka z dżemem truskawkowym i kakao.

Witam się i ja:tak:
U mnie plamienia czy lepiej ujmując brązowy śluz zniknął tak szybko jak się pojawił...więc mam nadzieje że to był jednak jednorazowy incydent, nigdzie z tym nie byłam, ale jak pojawi się kolejny raz to jadę do szpitala na izbę przyjęć i niech mnie przebadają:tak: wczoraj całe popołudnie polegiwałam, dzisiaj też tryb raczej siedzący...niestety przy dziecku leżący się nie da, w dodatku synek wstał z katarem po brodę i coś się ślini...stawiam na kolejne zęby...no i znów szczepienie o tydzień przesunięte.
U mnie od jakiegoś tygodnia na śniadanie króluje serek naturalny biały i pomidor:tak: a wczoraj i u mnie był budyń:tak: dzisiaj na obiad grochówka:tak:
Vanilka trzymam kciuki za wizytę.
Solenizantką spóźnione życzenia urodzinowe:-)
Mammi ciesze się że wizyta pomyślna i z dzidzią wszystko dobrze:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry