reklama

Lipiec 2010

cześć dziewczyny.
Wpadłam się tylko przywitać bo zaraz mam śniadanko ( mój M robi pyszne naleśniczki z dżemem truskawkowym ).Potem muszę zrobić jakiś obiadek.Życzę miłego dnia.Zajrzę jeszcze do was po południu.:-)

reklama
mruczka no to powodzenia na wizycie ja tez bym chciała znów malenstwo zobaczyc ale ja mam dopiero 9 lutego.A tak wogóle to witam drogie panie:tak:Mnie dzis po prostu głowa pęka i tak od wczoraj cała noc nie przespana z bólu ,masakra a wogóle to znów mam mdłosci i przytyłam kilo wiec chyba zaczynam odczuwac ten drugi trymestr na wadze i wogóle w samopoczuciu ,zaczyna byc mi ciezko o mdłosciach nie wspomne itd no żyć nie umierać

Vanilka jak jest 16t0d, tzn, że masz już za sobą pełne 16 tygodni i 0 dni, czyli teraz leci ci 17-sty tydzień :tak:.

Mruczka powodzenia :-).

Dziewczyny trzymam za was kciukasy za wasze wizyty i usg. Może dowiecie sie jaką kryje dzidzus płec. Ja juz bym chciala wiedziec.

Własnie w ktorym tyg najlepiej zrobic usg 3D???? Ja myslalam ze moze w 25?

Oj to dzisiaj obie mamy to usg :happy2:Powodzenia zycze!!!!

geperty jak to ?jest 16 i 0 dni wiec zaczynam 16 ?
Czy ja zle to pojmuje :baffled:
Skarbie zaczynasz 17 tydz tylko w ciąży sie liczy tygonie skonczone dlatego jak u lekarza powiesz np ze jestes w połowie 17 czyli 16 tyg i 4 dni to on ci powie ze jestes w 16 bo jeszcze 17 sie nie skonczył tak mi to tłumaczył lekarz

Dzień dobry bardzo. :-)
Poszłam spać po 2 to tak mi się poleżało do 12.
W ogóle gardło mnie pobolewa:baffled: Są dwie możliwości, albo przeziębiłam się na spacerze bo mi buty przemokły, albo za gorąco w pokoju i mnie przesuszyło. W każdym razie nie jest dobrze... Dzisiaj nigdzie nie wychodzę...
Zaraz będę jeść śniadanie, ale jeszcze nie wiem, co mam w lodówce, i czy w ogóle coś tam jest.
Życzę dzisiaj udanych wizyt i samych pomyślnych wiadomości.:happy2:

witam drogie panie;-)
ja na nabiał nie mogę patrzeć...ale chyba musiałabym się zmusić, bo aż strach pomyśleć co grozi moim zębom:szok:
Vanilka udanej wizyty:tak: i nie jedz już tych ogórków, zostaw dla mnie troszke:-p
Mruczka owocnej wizyty.
dzamena ja też tak licze tyg. ciąży, tzn mój gin tak liczy i zawsze wpisuje te ukończone w karcie np. byłam w 12t5d i wpisał tydz.12.

reklama
M zaraz zaserwuje mi jajecznicę ze szczypiorkiem, taka moja zachcianeczka z rana :-D
Kurcze przeglądam te wózki, i w sumie sama już nie wiem. W ogóle muszę się zastanowić, gdzie zrobię jakiś kąt dziecku, bo mam tylko 2 pokoje. W jednym jest nasza sypialnia z której nie chcemy rezygnować. Może dopiero odstąpimy dzieciakowi, jak będzie miał ze 4 latka,
Ale zastanawiam się, czy takiego noworodka można położyć w oddzielnym pokoju? Bo do sypialni mi łóżeczko nie wejdzie, ewentualnie jakiś koszyk.
Chociaż przyjdzie co do czego i nie będę umiała rozstać się z nim na chwilkę, a co dopiero zostawić go w nocy samego.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry