Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Moja córcia też miewa takie "gorsze dni" jeśli chodzi o rodzeństwo. Nic nam nie pozostaje jak koić miłością te nasze maluchy

Nie nie 16 i 4 dni to jest 17ty tydzien ciazy;-) Bo ciaza zaczela sie od pierwszego tygodnia a nie od zerowego. I tak 1tydz i 1 dzien to byl juz 2 tydzien ciazy;-)
.
, mój synek od urodzenia miał swój pokoik i w nim spał, ale prze pierwsze właśnie 3 miesiące spałam razem z nim w pokoju na tapczanie i w nocy brałam go do dużego łóżka i podłączałam do cyca a sama zasypiałam dalej
.

bo śnieg, bo trzeba każdą kulkę porównać, może i bałwana zrobić i aniołka na śniegu (oczywiście nie mam na myśli siebie
) Kupiłam z witaminek feminatal400+ DHa (apropo braku tłuszczów nasyconych z ryb) i trochę się zdziwiłam ceną... 53zł
A spożywkę ledwie uniosłam- nie ma jak na głodniaka (bo I śniadanie dawno strawione) zakupy robić

Może ciśnienie? Sama już nie wiem co obstawiać, bo częśto mi się ten ból powtarza... Zatoki? Migrena? (ale migrenę to tylko Zawadzkie i Potockie mają, tj, szlachta ;-))

A pomóc?- sama nie wiem co może, a próbowałam i melisy i ciepłego mleka i wietrzenia pokoju przed snem i wyciszenia... Może to niepokój? Stres?