aisim
maleństwo jest w drodze..
witam z rańca!
Ja oczywiście już w pracy!! Wczoraj nawet nie zdąrzyłam przeczytać Waszych postów bo byłam w szkole i póxno wróciłam, ale udało mi się teraz nadrobić!!
Jedyneczka, Kasia - spóxnione życzenia urodzinowe, wszytkiego naj!!!
Mammi - cieszę się że wizyta była udana i z dzidzią ok!
geperty - kurcze, faktycznie jeśli masz jakies obawy to moze warto skonsultowac wyniki z innym lekarzem, a będziesz spokojniejsza!!
Kurcze ja Wam z tym spaniem nie zazdroszczę, coraz więcej z Was sie skarży na bezsenność. Moze tak to musi byc że jedne spać nie mogą, inne plecy bolą i krzyż, każda ma jakieś dolegliwości!!
A ja Wam powiem że znów wzoraj zaliczyłam zwrotke, a rano mnie rwało przy myciu zębów!! Kurcze niech te mdłości juz miną!!
Będę się starać podczytywac co u Was, ale musze dziś zaległości ponadrabiać w pracy!!
Miłęgo dnia!!:-)
Ja oczywiście już w pracy!! Wczoraj nawet nie zdąrzyłam przeczytać Waszych postów bo byłam w szkole i póxno wróciłam, ale udało mi się teraz nadrobić!!
Jedyneczka, Kasia - spóxnione życzenia urodzinowe, wszytkiego naj!!!
Mammi - cieszę się że wizyta była udana i z dzidzią ok!
geperty - kurcze, faktycznie jeśli masz jakies obawy to moze warto skonsultowac wyniki z innym lekarzem, a będziesz spokojniejsza!!
Kurcze ja Wam z tym spaniem nie zazdroszczę, coraz więcej z Was sie skarży na bezsenność. Moze tak to musi byc że jedne spać nie mogą, inne plecy bolą i krzyż, każda ma jakieś dolegliwości!!
A ja Wam powiem że znów wzoraj zaliczyłam zwrotke, a rano mnie rwało przy myciu zębów!! Kurcze niech te mdłości juz miną!!
Będę się starać podczytywac co u Was, ale musze dziś zaległości ponadrabiać w pracy!!
Miłęgo dnia!!:-)
kiedy ja nadrobię to czytanie. Tyle rzeczy się dzieje, że nawet nie mam czasu zaglądać na forum. W domu brak neta, w pracy nadmiar obowiązków, więc narazie też zero neta. Brakuje mi strasznie tego forumowego pisania. 

Dostałam lenia na wszystko.Zastanawiam się czy na ból pleców dostanę
A jak nie to kiedyś jedna dziewczyna mi powiedziała,że w UK dostała zwolnienie od GP w ciąży bo powiedziała,że często mdleje.Potem tak wykombinowała,z tymi omdleniami ,że do końca ciąży nie pracowała