reklama

Lipiec 2010

witam z rańca!
Ja oczywiście już w pracy!! Wczoraj nawet nie zdąrzyłam przeczytać Waszych postów bo byłam w szkole i póxno wróciłam, ale udało mi się teraz nadrobić!!

Jedyneczka, Kasia - spóxnione życzenia urodzinowe, wszytkiego naj!!!

Mammi - cieszę się że wizyta była udana i z dzidzią ok!
geperty - kurcze, faktycznie jeśli masz jakies obawy to moze warto skonsultowac wyniki z innym lekarzem, a będziesz spokojniejsza!!

Kurcze ja Wam z tym spaniem nie zazdroszczę, coraz więcej z Was sie skarży na bezsenność. Moze tak to musi byc że jedne spać nie mogą, inne plecy bolą i krzyż, każda ma jakieś dolegliwości!!
A ja Wam powiem że znów wzoraj zaliczyłam zwrotke, a rano mnie rwało przy myciu zębów!! Kurcze niech te mdłości juz miną!!

Będę się starać podczytywac co u Was, ale musze dziś zaległości ponadrabiać w pracy!!
Miłęgo dnia!!:-)

reklama
Witam,
:sad: kiedy ja nadrobię to czytanie. Tyle rzeczy się dzieje, że nawet nie mam czasu zaglądać na forum. W domu brak neta, w pracy nadmiar obowiązków, więc narazie też zero neta. Brakuje mi strasznie tego forumowego pisania.
Pozdrawiam Wszystkie Forumowiczki.

Ps. może w tym tygodniu zacznę już częściej zaglądać :tak:

Angelie kurde wez posciemniaj u GP niech da Ci to zwolnienie choc na troszke odpoczniesz sobie .
Witam ponownie.
Właśnie wrócilam z pracy.Brrrrrrr jak zimno.:wściekła/y:
Vanilka będę kombinować z tym zwolnieniem, zobaczymy jak bedzie.Mam nadziejeże się uda bo nie chce mi się ostatnio pracować :baffled:Dostałam lenia na wszystko.Zastanawiam się czy na ból pleców dostanę :confused: A jak nie to kiedyś jedna dziewczyna mi powiedziała,że w UK dostała zwolnienie od GP w ciąży bo powiedziała,że często mdleje.Potem tak wykombinowała,z tymi omdleniami ,że do końca ciąży nie pracowała :-D
Kombinuj ile sie da!! Nasciemniaj mu duzo :tak:

Witam sie niewyspana :-(
Nie moglam zasnac chyba do2-giej .. pote zsel na troszke i przebudzilm sie i tak ju do rana pol sen mialam:baffled:Martwie sie tym dzisiejszym usg i nerwa mam chyba dlatego spac nie moglam :baffled:
i normalnie co chwile biegam do kibelka :baffled:

I my sie witamy z rana z mdlosciami i zawrotami glowy:-(:-(:-( Wcinam sniadanko i zmykam dalej spac chyba bo po co sie meczyc;-) a na sniadanko odsmazane kopytka jem i popijam herbatka, a co u was na sniadanie??

Witam się od rana

Przyznam że nie zazdroszcze Wam, te nieprzespane noce, mdłości, zaparcia, zgagi. Mi mdłości minely jakimś dziwnym cudem jak zrobiłam test ciążowy i dowiedziałam się że jestem w ciąży :confused: Ale pewnie pozostałe dolegliwości dopadna mnie na końcówce ciąży. Jak na razie jedyną rzeczą która mi dokucza to paskudny LEŃ

I my sie witamy z rana z mdlosciami i zawrotami glowy:-(:-(:-( Wcinam sniadanko i zmykam dalej spac chyba bo po co sie meczyc;-) a na sniadanko odsmazane kopytka jem i popijam herbatka, a co u was na sniadanie??
A u mnie na śniadanko standardowo serek wiejski z pomidorkiem.Mam jakąś obsesje na punkcie białego sera i non stop go wcinam.

Ostatnia edycja:
Witam!:-)

Ja dzis później, rano przed pracą zawiozłam mocz na badanie, bo lekarz zlecił, żeby kontrolowac te bakterie. Teraz po śniadanku, zabieram sie za forumowanie;-).

Jedyneczka, Kasia - spóxnione życzenia:happy2:
Oczekiwanie - podaję Ci nazwę, tej maści tamponujacej do nosa - EMOFIX, mnie pomaga, krew nie leci. Wczoraj nie miałam siły juz wchodzic na forum po fryzjerze, po powrocie wzięłam szybki prysznic i do łóżeczka.:happy2::happy2::happy2:
Vanilka - wcinaj ogóry kiszone, dopóki jesteś w Polsce.
mammi - dobrze wszystko ok z dzidzią

kasik dzieki za nazwe masci, jak M wroci to pwoiem zeby mi kupil bo tak to nie mam samochodu a w te zaspy nei chce mi sie do spteki gonic:-p
malewa ja tez czesto wcinam serek wiejski, albo jakies serki topione i wogole wszytskie rodzaje serow oprocz plesniowych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry