reklama

Lipiec 2010

reklama
kama jedyneczka dolaczam sie do was wciagnelam te gruszki na surowo i sie zaczelo bo nie pomyslalam i popilam maslanka truskawkowa bylo pycha, ale teraz to nie wiem czy taka rewelacja :-)

aneta-h ja wlasnie wyczytalam ze joga jest b dobra dla kobiet w ciazy i ze potem porod jest o wiele latwiejszy i mniej bolesny.latwiej jest zachowac wage i wrocic do swojej sprzed ciazy dzieki jodze. nie rozumiem tej nagonki ksiezy.....wrrrrrrrrr. wlasnie przez cos takiego odechciewa mi sie chodzic do kosciola, jak mam sluchac takich bzdur z ambony to wole wykorzystac czas w bardziej racjonalny sposob a pomodlic sie sama w domu
jedyneczka jeszcze kiedys bedziemy cwiczyc i wygladac jak gazele i nie palic i nie pic. a idealne jestesmy caly czas :-);-)
vanilka ja tez urzedowalam na kurniku tylko ze ja scrubble. ale to juz dawno temu :-)
kama musze sie przyznac ze ja w tej ciazy mam slabosc do kwasnego ale kapusta kiszona jest zdecydowanie faworytka :-D:-D:-D codziennie jest podjadane wprost z wiaderka. wczoraj przed wizyta u gina musialam sobie odmowic ;-) ale jak wrocilam o 22.30 to i tak troche skubnelam na noc:-D

Mam dużo różnych gadżetów maskotki,skarpetki,zapalniczki z logo Cracovii,szalik też:tak:Ale nigdy w nim nie chodziłam i nie mam zamiaru.Leża sobie teraz zakopane w pudle,bo M nie lubi wspominek o byłych:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry