reklama

Lipiec 2010

mammi no naprawdę szkoda słów na takiego lekarza:wściekła/y:musiało coś się dziać 2 dni temu, to nie jest przecież tak że drapie w gardle a nagle zapalenie płuc, zbimbała a wy musicie cierpieć. Zdrówka i kciuki trzymam aby bez szpitala się obeszło!Biedny maluszek:-(

reklama
Mammi, faktycznie, czasem szkoda słów na lekarzy... Jak sobie przypomnę lekarkę mojej małej z pierwszego roku życia, kiedy co miesiąć pytałam: ale na pewno nie ma skazy białkowej było: NIEEE< NIEEE... Dopiero przytaknęła w 4 miesiącu gdy dziecko było juz całe w strupach! I sterydy na całą buzię dała! Także współczuję! Że też tak trudno trafić na lekarza z prawdziwym powołaniem :-(
ŻYCZĘ ZDRÓWKA DLA SYNECZKA I TOBIE CIERPLIWOSCI...

Ashika, jak tam głowa? Przeszło coś? Mi od amolu przez te smarowania przez ostatnie dni skóra zaczęła z czoła schodzić :confused: ale faktycznie, nie biorę kwasu foliowego i pierwszy dzień: żyję :-D:-D:-D A co do gorących ciężarówek: no nie wiem... ja dziś w nocy szukałam drugiej kołdry, w dzień nosze swetry a moi domownicy krótki rekawek :baffled: A rachunki za ogrzewanie i wodę rosną :-p

Atabe, zdrówka, zdrówka życzę. Kuruj się, bo w pierwszym momencie najłatwiej walczyć :tak:

Dzamena- gratuluję kopniaczków :tak: Ja wczoraj miałam takie wrażenie, ale na 100% nie powiem czy to na pewno kopniaczki czy kiszki mi się skręciły ;-)

Geperty- kapuśniaczek... mniammm..... szkoda ze w porze obiadowej tu nie zajrzałam bo normalnie wpadłabym po słoik ;-)

Perla- ja mnie wzięło na ruskie pierogi, to nawet nie miało znaczenia że mam niecały metr blatu kuchennego i brak wałka: butelka też okazała się skuteczna :cool2:

emih nowreszcie migrena poszła precz:tak:
moja Emi też nie miała "skazy" w państwowej przychodni a koniec końców też dziecko w strupkach i z kolkami non-stop i jeszcze pytała czemu tak często przychodzimy pinda jedna:wściekła/y:

Jedyneczka, właśnie nie sądzę że to była migrena (4 dni- nawet w nocy?!) tylko nadmiar kwasu foliowego bo oprócz foliku biorę własnie tyle dni fiminatal i wydało mi się to dziwnym zbiegiem okoliczności, a tak długi nieprzerwany ból jeszcze mi w życiu nie towarzyszył...

Dziękuję za pocieszenie co od mam przedszkolaków :tak: Ja już to przechodziłam, już pół roku do przedszkola chodziła, ale zawsze przeciez "mama wie lepiej" ;-) I faktycznie ciągle chora bo choć np w grupie przedszkolnej 10 dzieci to nie poprawią sweterka tak, aby w zimę, na placu zabaw- nie biegało z gołymi plecami i ffaktycznie- wiecznneee choroby :baffled: ALe wiem że trzeba i z trudem bo z trudem ale znów oddam moje dziecię w obce ręce ;-):cool:

Przepraszam,ale tylko pobierznie przeglądnęłam,resztę doczytam za chwilke.
Ku....wykrakałam małemu chyba tą chorobę chwaląc się,że wszystko ok.
2 dni temu M był z nim w przychodni nocnej,bo mojej pediatry akurat nie było.Mały troszkę pokasływał,ale młoda pani doktor stwierdziła,że to kaszel alergiczny i dała tylko zyrtec:baffled:
Dziś jak wróciłam mały mocno kaszlał,zaniepokoiło mnie to i poszłam z nim do naszego pediatry i okazało się,że ma obturacyjne zapalenie płuc:wściekła/y::szok::-(
Przez tą pi....w nocnej przychodni,która nie osłuchała go pożądnie rozwinęło mu się obustronne zapalenie płuc!!!!Nie mogę... słów mi brakuje i płakać mi się chce.Jak taki człowiek może leczyć dzieci.Musiał mieć już 2 dni temu zmiany na oskrzelach,nie mainnej opcji,a ta zasr....lekarka tego nie zauważyła.\
Gdyby mały miał kłopoty z oddychaniem-duszności to mamy jechać do szpitala(dostaliśmy skierowanie),więc gdybym nagle zniknęła,to znaczy,że jestem z nim w szpitalu.
Przepraszam,że tylko o sobie,a właściwie o synku,ale jak nadrobię to odpiszę na inne tematy.

Współczuję-ale dobrze zrobiłaś ze poszłaś z nim do innego lekarza. Mam nadzieję ze obejdzie sie bez szpitała i mały szybko wyzdrowieje.

Jedyneczka, właśnie nie sądzę że to była migrena (4 dni- nawet w nocy?!) tylko nadmiar kwasu foliowego bo oprócz foliku biorę własnie tyle dni fiminatal i wydało mi się to dziwnym zbiegiem okoliczności, a tak długi nieprzerwany ból jeszcze mi w życiu nie towarzyszył...

Dziękuję za pocieszenie co od mam przedszkolaków :tak: Ja już to przechodziłam, już pół roku do przedszkola chodziła, ale zawsze przeciez "mama wie lepiej" ;-) I faktycznie ciągle chora bo choć np w grupie przedszkolnej 10 dzieci to nie poprawią sweterka tak, aby w zimę, na placu zabaw- nie biegało z gołymi plecami i ffaktycznie- wiecznneee choroby :baffled: ALe wiem że trzeba i z trudem bo z trudem ale znów oddam moje dziecię w obce ręce ;-):cool:

a ja właśnie od jutra zaczne brać feminatal n i już się boje, ze mnie też takie bóle spotkają:zawstydzona/y: ja ogólnie mam często bóle głowy, ale takie jak ty 4 dni to nigdy:no: a co teraz bierzesz za witaminki? w sómie dobrze, ze się kapnełaś ze to od foliku:tak:

reklama
Przepraszam,ale tylko pobierznie przeglądnęłam,resztę doczytam za chwilke.
Ku....wykrakałam małemu chyba tą chorobę chwaląc się,że wszystko ok.
2 dni temu M był z nim w przychodni nocnej,bo mojej pediatry akurat nie było.Mały troszkę pokasływał,ale młoda pani doktor stwierdziła,że to kaszel alergiczny i dała tylko zyrtec:baffled:
Dziś jak wróciłam mały mocno kaszlał,zaniepokoiło mnie to i poszłam z nim do naszego pediatry i okazało się,że ma obturacyjne zapalenie płuc:wściekła/y::szok::-(
Przez tą pi....w nocnej przychodni,która nie osłuchała go pożądnie rozwinęło mu się obustronne zapalenie płuc!!!!Nie mogę... słów mi brakuje i płakać mi się chce.Jak taki człowiek może leczyć dzieci.Musiał mieć już 2 dni temu zmiany na oskrzelach,nie mainnej opcji,a ta zasr....lekarka tego nie zauważyła.\
Gdyby mały miał kłopoty z oddychaniem-duszności to mamy jechać do szpitala(dostaliśmy skierowanie),więc gdybym nagle zniknęła,to znaczy,że jestem z nim w szpitalu.
Przepraszam,że tylko o sobie,a właściwie o synku,ale jak nadrobię to odpiszę na inne tematy.
Brak słów, tak zlekceważyć sobie sprawe.
Bardzo mi przykro wiem jaki stres się przechodzi gdy dziecko chore. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za malucha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry