tiffi1
Fanka BB :)
o, jaka ta moja dzidzia zarloczna ;-)zjadla 3 kanapki i to z majonezem, a to juz 2 sniadanie w dniu dzisiejszym. dobrze ze dzisiaj basen. moze jeszcze spacerek sobie zrobie
tiffi dobrze ze juz ci lepiej. tez slyszalam o tej marchwiance. ogolnie marchewka surowa dobra na zaparcia a gotowana w druga strone. tez slyszalam o jablku utartym i podgotowanym na biegunki, ale to jzu chyba ktoras z was pisala o tym. jiiiizu to same takie filmy ogladasz jak ja uwielbiammam to paranormal activity ale sie juz od miesiaca boje obejrzec :-):-):-)
aneta-h no z szuflada chyba lepiej, tak mi sie wydaje-zawsze to dodatkowe miejsce i to pod reka, na potrzebne dzidziusiowe rzeczy. a my narazie nie bedziemy miec oddzielnego pokoiku dla dzidzia, wiec kazdy milimetr miejsca na gadzety sie przyda
Generalnie cholera mnie już zostawia, tak przynajmniej czuję. A c do filmów, to chyba powinnam zmienić repertuar.
Co do porodów, własnie czytałam o szpitalach w wawie, oj będzie ciężko, ale chciałabym by M był przy mnie bo jak mam być sama tyle godzin to chyba padnę.
atabe trzumaj się dzielnie, cytryn, czosnek, syrop z cebuli , tak tak płukaj wodą z solą tylko tak ze 4 razy dziennie
gogi ja też tak mama, ale to wynika też z braku aktywności, jeśli siedzisz dużo w domu to opadamy z sił
ashika ja mam pomidorową z ryżem, stoi od wczoraj
zjadla 3 kanapki i to z majonezem, a to juz 2 sniadanie w dniu dzisiejszym. dobrze ze dzisiaj basen. moze jeszcze spacerek sobie zrobie
mam to paranormal activity ale sie juz od miesiaca boje obejrzec :-):-):-)
mam nadziej, ze pomoże.
Mam leżeć i kurować się homopatią...