Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
całe szczęscie ciężka nie jest. Siedze i nadzoruje prace innych ale spać nie moge, a jak wróce o 5 czy 6 rano to nawet nie mam sie co kłaść bo mala już wstaje. Ale dzisiaj to juz pewnie ostatnia nocka i pewnie przez najbliższe 2 tyg się nie powtórzy.
louise ja niby rodzilam, ale samego porodu nie widziałam. Powiem tak w moim przypadku nie bylo tak źle. U mnie wszyscy na porodówce się ze mnie śmiali bo pierwsze moje slowa po porodzie brzmialy : ..i co to już ???.... to teraz moge rodzić drugie ...
całe szczęscie ciężka nie jest. Siedze i nadzoruje prace innych ale spać nie moge, a jak wróce o 5 czy 6 rano to nawet nie mam sie co kłaść bo mala już wstaje. Ale dzisiaj to juz pewnie ostatnia nocka i pewnie przez najbliższe 2 tyg się nie powtórzy.
...
o matko ja to bym padła na twarz po 2 nocach nieprzespanych. Dobrze, ze będziesz miała przerwa w tych nockach...ja na kolacje chlebek pieczony z czosnkiem i smalcem:-)

co serwujecie sobie na kolacje?bo ja glodna i nie wiem co by tu wtarmosic![]()

louise ja niby rodzilam, ale samego porodu nie widziałam. Powiem tak w moim przypadku nie bylo tak źle. U mnie wszyscy na porodówce się ze mnie śmiali bo pierwsze moje slowa po porodzie brzmialy : ..i co to już ???.... to teraz moge rodzić drugie ...

wyleczyc moze cie tylko ogorkowa;-)![]()

dobre dobre