reklama

Lipiec 2010

No ja w poprzedniej ciąży nie kupiłam żadnego ciuszka ciążowego, jakis ten brzuch miałam taki że w 2 pary moich największych spodni wchodziłam, albo od mojego M pozyczalam ;-). teraz sobie tak myśle że o ile w nogawki wejde w spodniach to kupie sobie pas ciążowy i poprostu na rozpięte spodnie będe nosić.
A brzusio to napewno slodziutki. Myśle że jak pewne wątki sie zamknie to zdjęć z naszymi piłeczkami będzie sporo
ale ci fajnie....no ja niestety mialam wszystkie oprocz 1 pary tak dopasowane, ze nie ma mowy zeby sie w nie teraz zmiescic. mysle ze wszystkie nasze brzusie sa slodziutkie :-):-):-)
ashika nie wiem jak dokladnie wyglada porod :zawstydzona/y:. opieram sie na jedynym, jaki widzialam na yuotube-i tak wygladal. brrrr
geperty ja to bym sie do ciebie na tenkapusniaczek wprosila :-D
supcio nie martw sie jeszcze utyjesz.a jak pojdziesz do gina to cos zaradzi na bakterie.w naszym styanie czesto mamy takie infekcje bo jestesmy na nie bardziej podatne.jedz wiecej kefirow i jogurtow
mammi o boze ...no nie wiem co ci powiedziec... ta lekarka jaks zupelnie niekompetentna-jak tak mozna!!!!. biedne dziecko.zapalenie pluc to przeciez b powazna sprawa.nie martw sie, a przynajmniej postaraj

czytam dalej

reklama
dziewczyny nie wiem czy uda mi się zajrzeć do was przez weekend, bo mamy jechać do rodziców, a tam z netem kiepsko:baffled: może gdzieś się uda to się odezwe a jak nie to sie nie zamartwiajcie;-), bo powinnam wrócić w poniedziałek. Mam tylko nadziej, ze się nie rozłoże całkowicie:confused:

oj bidulki te lipcóweczki,albo chore,albo głowa:-( zdrówka Wam życzę

ja się narazie trzymam jakoś,odpukać

podłubałam słonecznik a teraz mi się chce adwokatu,chociaż 2 łyczki:-p

atabe feminatal luz, mozesz brac ale wtedy nie bierz juz osobno kwasu foliowego. dziewczyny odstawily i im bole glowy przeszly. dobrze ze ostrzeglas bo tez bysmy cie poszukiwaly jak ashiki onegdaj :-D:-D:-D
jedyneczka ale zestawik smakowity mialas :-) oczywiscie mysle o tym serku i parowce-tez bym wsunela teraz taka przekaske poobiednia a przedkolacyjna :-D

oj dziewczyny- co wy tak wszystkie chorujecie???? biedactwa. chyba faktycznie jakies fatum nad lipcoweczkami krazy chorobowe. zdrowka zycze wszystkim

a ja to bym sobie teraz wiecie co zjadla??? takie ciasteczko na cieplo jak kiedys myly w mac donaldzie. chyba sobie jutro zrobie z ciasta francuskiego z jablkiem w srodku a drugie np z wisniami....mmmmmm.....pycha.....

a kiedy ty śpisz?? masz ciężką prace? ja teraz bym tak nie dała rady:cool2:
całe szczęscie ciężka nie jest. Siedze i nadzoruje prace innych ale spać nie moge, a jak wróce o 5 czy 6 rano to nawet nie mam sie co kłaść bo mala już wstaje. Ale dzisiaj to juz pewnie ostatnia nocka i pewnie przez najbliższe 2 tyg się nie powtórzy.

louise ja niby rodzilam, ale samego porodu nie widziałam. Powiem tak w moim przypadku nie bylo tak źle. U mnie wszyscy na porodówce się ze mnie śmiali bo pierwsze moje slowa po porodzie brzmialy : ..i co to już ???.... to teraz moge rodzić drugie ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry