_louise_
Fanka BB :)
ale ci fajnie....no ja niestety mialam wszystkie oprocz 1 pary tak dopasowane, ze nie ma mowy zeby sie w nie teraz zmiescic. mysle ze wszystkie nasze brzusie sa slodziutkie :-):-):-)No ja w poprzedniej ciąży nie kupiłam żadnego ciuszka ciążowego, jakis ten brzuch miałam taki że w 2 pary moich największych spodni wchodziłam, albo od mojego M pozyczalam ;-). teraz sobie tak myśle że o ile w nogawki wejde w spodniach to kupie sobie pas ciążowy i poprostu na rozpięte spodnie będe nosić.
A brzusio to napewno slodziutki. Myśle że jak pewne wątki sie zamknie to zdjęć z naszymi piłeczkami będzie sporo
ashika nie wiem jak dokladnie wyglada porod
. opieram sie na jedynym, jaki widzialam na yuotube-i tak wygladal. brrrrgeperty ja to bym sie do ciebie na tenkapusniaczek wprosila

supcio nie martw sie jeszcze utyjesz.a jak pojdziesz do gina to cos zaradzi na bakterie.w naszym styanie czesto mamy takie infekcje bo jestesmy na nie bardziej podatne.jedz wiecej kefirow i jogurtow
mammi o boze ...no nie wiem co ci powiedziec... ta lekarka jaks zupelnie niekompetentna-jak tak mozna!!!!. biedne dziecko.zapalenie pluc to przeciez b powazna sprawa.nie martw sie, a przynajmniej postaraj
czytam dalej
może gdzieś się uda to się odezwe a jak nie to sie nie zamartwiajcie;-), bo powinnam wrócić w poniedziałek. Mam tylko nadziej, ze się nie rozłoże całkowicie