reklama

Lipiec 2010

reklama
geperty, louise a my mamy bardzo zblizony wiek ciązy,mój suwaczek jest malo dokładny ale Wasze są o dzień starsze. Jak tam brzusio bo mi dzisiaj jakoś wyskoczy że spodni zapiąc nie mogłam
malewa to ja ci zazdroszcze :-) (z jednej strony bo brzusio oczywiscie cieszy im wiekszy). ja juz dawno sie nie mieszcze we WSZYSTKIE moje normalne spodnie. gdyby nie 2 pary zakupione niedawno i pare od siory to nie mialabym w czym chodzic. ale powiem wam ze kocham to brzusio a raczej jego zawartosc slodka :tak::tak::tak:

dzamena no to mnie pocieszyłaś że to nie wiek jednak:-)

Spadam sprzątać bo M dziś wraca a ja w d...e z robotą, tzn. w szafkach lux ale poza to o matko...
No i muszę się odsztachnąć żeby mu w drzwiach dech zaparło i pomyślał "zapomniałem już jaka ona piękna ":-)No dobra, niech choć pomyśli " dobrze że bardziej nie zbrzydła przez te 3 dni":happy2:
to milego i szybkiego sprzatania-odsztachnij sie, ale i tak kobiety w ciazy sa piekne wewnetrznym pieknem wiec duzo nam nie trzeba :-) wiec na pewno tak nie pomysli

hej hej
Mam na imię Gosia.Jestem tu "nowa".Obecnie jestem w 13 tyg ciąży i siedzę na zwolnieniu już od 3 miesięcy.

Mam pytanko czy macie tak jak ja, że jest wam ciagle słabo , zmeczone jesteście i nic wam sie nie chce;/??:-(

malewa to ja ci zazdroszcze :-) (z jednej strony bo brzusio oczywiscie cieszy im wiekszy). ja juz dawno sie nie mieszcze we WSZYSTKIE moje normalne spodnie. gdyby nie 2 pary zakupione niedawno i pare od siory to nie mialabym w czym chodzic. ale powiem wam ze kocham to brzusio a raczej jego zawartosc slodka :tak::tak::tak:

No ja w poprzedniej ciąży nie kupiłam żadnego ciuszka ciążowego, jakis ten brzuch miałam taki że w 2 pary moich największych spodni wchodziłam, albo od mojego M pozyczalam ;-). teraz sobie tak myśle że o ile w nogawki wejde w spodniach to kupie sobie pas ciążowy i poprostu na rozpięte spodnie będe nosić.
A brzusio to napewno slodziutki. Myśle że jak pewne wątki sie zamknie to zdjęć z naszymi piłeczkami będzie sporo

hej hej
Mam na imię Gosia.Jestem tu "nowa".Obecnie jestem w 13 tyg ciąży i siedzę na zwolnieniu już od 3 miesięcy.

Mam pytanko czy macie tak jak ja, że jest wam ciagle słabo , zmeczone jesteście i nic wam sie nie chce;/??:-(
Witam nową kolezanke
Słabo to mi się nie robi, ale lenia to ja mam cały czas ;-) Mam nadzieje że mi to przejdzie. A mówiłas o swoich dolegliwościach lekarzowi ?

Malewa ja spodnie noszę na gumce :-D i to takie co były "luźniejsze", a nie dopasowane :zawstydzona/y:, bardzo szybko w tej ciąży mnie "wywaliło" + oponka, ehhhh, będzie co robić po porodzie;-).

Gogi witam :-), nie martw się tak bardzo, lekarz czuwa nad rozwojem twojego maleństwa, a twoje samopoczucie i poziom energii powinien niedługo zbliżyć się do normy, bo już koniec pierwszego trymestru :tak:/.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry