reklama

Lipiec 2010

zrobie jak karzesz ide do kuchni:tak:

witam nową mamę!

dzamena ja też chce zeby mnie już kopneło! ale masz fajnie:-D
ale super chyba zaraz sie porycze ze wzruszenia,przed chwilą znów,dziewczynki u was tez pewnie lada dzien beda sie bardziej rozpychac,a moze to przez moje stresy i dlatego ze je wyczuwa,pewnie mnie kopło bo chce powiedziec "matka daj spokój ojcu "

reklama
ale super chyba zaraz sie porycze ze wzruszenia,przed chwilą znów,dziewczynki u was tez pewnie lada dzien beda sie bardziej rozpychac,a moze to przez moje stresy i dlatego ze je wyczuwa,pewnie mnie kopło bo chce powiedziec "matka daj spokój ojcu "
albo " mama przestan sie przejmowac tata a zacznij mmna" :-)..zazdroszcze Ci kochana ale tak pozytywnie. u mnie jeszcze troche potrwa pewnie zanim cos poczuje :-(

jedyneczka wlasnie moj facet nalezy niestety do tej kategorii, ktora odczuwa wstrety :-). a ja tez nie lubie obecnosci przy mnie jak jestem taka rozmemlana, bezbronna i zalezna od innych. wiem, ze dla niego bedzie cudem ten porod ale u niego dziala to w taki sposob: byl brzuch i nie bylo dziecka a teraz jest dziecko i nie ma brzucha i to bedzie dla niego wiekszym cudem narodzin niz zakrwawiona obolala i wrzeszczaca moja osoba. obydwoje jestesmy zgodni co do jego nieobecnosci przy porodzie i nawet nie podlegalo to jakiejkolwiek dyskusji :-):tak::tak:

aaaaaaaaaaaaaaaaaapsik!:wściekła/y:

Na zdrówko:happy2:

dzamena może faktycznie daje Ci znać "mama nie nerwuj się";-)
Ja małą czuję od tyg. i to nie motylki tylko takie "przesuwanie" w brzuniu i wiercenie , z Emi też tak miałam a potem od razu ciosy i kopniaki.
Dziś się obudziłam na plecach i czuję coś się wierci w dole, po prawej, patrzę a ja mam śliwę po prawej stronie brzucha:-D

witam nową lipcóweczkę:tak:

louise jak tak to się trzymajcie swojego, najważniejszy twój komfort w tym momencie a nie myślenie "czy włosy mi się zanadto nie rozczochrały":-)
Ale wiecie jak rodziłam Emi leżałam tydz. wcześniej w szpitalu bo miałam łożysko przejżałe więc miałam poród planowany toteż na bieżąco smarowałam nożeta samoopalaczem bo myślę sobie będę nimi wymachiwać a jakiś lekarz przyjdzie młody (a było ich w klinice pełno) i powie jaka baba zaniedbana:-D

Witajcie
Ja mam maks doła jakiegos-od 3 dni boli mnie głowa-bleeeee-już nie wiem co ma robić, ale Emih napisała,że chyaba ją boli bo za dużo kwasu foliowego-U mnei jest podobna sytuacja od paru dni łykam kwas foliowy plus dołożylam Elevit w których też jest kwas.Spróbuje zmniejszyć dawkę.
Wogóle marudna jestem przez ten ból głowy-zaczęłam się znowu zamartwiać,że brzuch mam za mały,że mało przytyłam (1.5 kg) itp, itp.
Siedzę też caly dzien w domu i może dlatego tak się czuję-zaraz idę na spacer,może jak się dotlenię to będzie lepiej.
Na dodatek jutro moj M obchodzi urodziny i mam dużo znajomych do nas wpaść , a ja już myślę co to będzie jak będzie mnie tak głowa boleć ........
Nawet sobie dzisiaj popłakałam z tego wszystkiego.
Idę na spacer odezwę sie później.Trzymajcie się cieplutko!!

hej MAgdzik
twój M ma urodziny w ten sam dzień co ja :-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaapsik!:wściekła/y:

Na zdrówko:happy2:

dzamena może faktycznie daje Ci znać "mama nie nerwuj się";-)
Ja małą czuję od tyg. i to nie motylki tylko takie "przesuwanie" w brzuniu i wiercenie , z Emi też tak miałam a potem od razu ciosy i kopniaki.
Dziś się obudziłam na plecach i czuję coś się wierci w dole, po prawej, patrzę a ja mam śliwę po prawej stronie brzucha:-D

witam nową lipcóweczkę:tak:
ale jaja sliwe na brzuchu moze jakis niezły piłkarz ci rosnie no bo wiem ze ci lekarz powiedział ze niunia ale moze jedna nie

Ostatnia edycja:
louise jak tak to się trzymajcie swojego, najważniejszy twój komfort w tym momencie a nie myślenie "czy włosy mi się zanadto nie rozczochrały":-)
Ale wiecie jak rodziłam Emi leżałam tydz. wcześniej w szpitalu bo miałam łożysko przejżałe więc miałam poród planowany toteż na bieżąco smarowałam nożeta samoopalaczem bo myślę sobie będę nimi wymachiwać a jakiś lekarz przyjdzie młody (a było ich w klinice pełno) i powie jaka baba zaniedbana:-D

jedyneczka dobra jestes :-D:-D:-D jakbym siebie widziala
co mi przypomina matke mojej kolezanki, ktora wstawala zanim wstal jej maz i kladla sie spac dopiero jak on juz zasnal, zeby jej bez makijazu nie zobaczyl :-):-)

Witam

przydałby się ktoś kto by każdy dzień streszczał ;-) bo jak kogos tak pare dninie ma to ma co robić żeby wszystko nadrobic.
Co tam dzisiaj na obiadek proponujecie bo ja jakoś nie mam koncepcji.

No i życze wszystkim chorym maluszkom i tym większym szybkiego powrotu do zdrowia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry