jedyneczka
Fan(ka)
dzamena zwracam honor, to ja ślipota, przeczytałam "skąd wiesz że to niunia":-)bose co ta starość robi z człowieka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to nie ty tak przeczytałas tylko faktycznie tak wczesniej napisałam bo wyleciało mi z głowy ale na bardzo krótko ze ty miałas usg i powiedzieli ze niunia.i musiałam błąd naprawiac,Prosze o wybaczeniedzamena zwracam honor, to ja ślipota, przeczytałam "skąd wiesz że to niunia":-)bose co ta starość robi z człowieka![]()
Rosołku to już raczej nie ugotuje, zresztą nie mam na czym, ale ten makaron hm tylko myśle nad sosem serowym do tego albo szpinakowym albo pieczarkowyMalewa ja mam rosołek a do tego makaron, takie bardzo proste danie.
sos: puszka pomidorów bez skórki, na patelnie to, rozciapać, do tego ząbek czosnku w całości dla aromatu, przyprawy- tymianek, bazylia, oregano abo mieszanka włoska i duszę parę minut. Zajadamy to z makaronem rurki posypane tartym zółtym serem - no my to uwiebiamy a robi się 5 minut![]()
.
czesc geperty :-)Cześć dziewczyny.
Jestem po wizycie u mojego gina i akurat rozmawiałam z nim o witaminach, więc kwas foliowy mam skończyć (jeszcze na jakieś 2 tygodnie mi starczy), a potem nie brać i witamin też nie muszę, ale jeśli chcę to najlepiej takie w miarę lajtowe, tzn. o niskie zawartości witamin, a nie z końską dawką, bo wyniki mam bardzo dobre.
A jeśli podejrzewacie, że bóle głowy może wywołać nadmiar kwasu foliowego to uważajcie na Elevit i Feminatal N, bo tam jest go 800 µg (0,8mg), czyli 2 razy więcej niż w Foliku.
Dzamena gratuluję kopniaków :-)
Atabe zdrówka.
U Nas w domu M. zarabia, ale ja trzymam pieczę nad kasą, tzn. dostaję pieniądze, płacę rachunki, robię zakupy i tak muszę rozdysponować, żeby mi na wszystko starczyło, ale z tym nie mam problemu, zawsze jeszcze coś młodemu czy sobie kupię, no i na pizzę albo inne szaleństwa też nas stać ;-).