reklama

Lipiec 2010

reklama
Zniknelam na chwile a tu strony do nadrabiania wlasnie robie zupke pomidorowa synkowi a glowa to mi chyba peknie dzis :-(
ashika najlepiej by bylo jakbys sie przespala...to pewnie od tego ta glowa boli...sprobuj poczytac jakas nudna ksiazke w lozku wieczorem (np. cos ze studiow) moze zasniesz...

niestety na studiach mam nudy ale mnie nie usypiaja

to bedzie dla niego wiekszym cudem narodzin niz zakrwawiona obolala i wrzeszczaca moja osoba
oj jakby tak mial wygladac porod to ja dziekuje, krwi to prawie nie ma dziewczyno a z twojego postu mozna wywnioskowac ze porodowka to rzeznia ;-)

hej hej
Mam na imię Gosia.Jestem tu "nowa".Obecnie jestem w 13 tyg ciąży i siedzę na zwolnieniu już od 3 miesięcy.

Mam pytanko czy macie tak jak ja, że jest wam ciagle słabo , zmeczone jesteście i nic wam sie nie chce;/??:-(

Witaj, takie objawy ciazy i jej uroki ;-) prawie wszystkie maja lenia :-)

Malewa ja spodnie noszę na gumce :-D i to takie co były "luźniejsze", a nie dopasowane :zawstydzona/y:, bardzo szybko w tej ciąży mnie "wywaliło" + oponka, ehhhh, będzie co robić po porodzie;-).

nawet nie chce o tym myslec tez w nic ze starej garderoby nie mieszcze sie juz chyba ze w skarpetki :-D

witam sie i lece was nadrabiac!!!
a glodna jestem jak wilk dzisiaj u mnie pizza wlasnej roboty mnia mniam:-p:-p:-p
tez sie wpraszam na pizze ;-) chodzi za mna od kilku dni juz :tak:

atabe mam nadzieje ze ty z lozka piszesz

vanilka to chyba w podrozy dzisiaj ciekawe czy sie odezwie wieczorkiem
vanilka jak sie doturlasz daj znac :-)

reklama
atabe mnie to chyba boli bo mi wczoraj lepetynka zmarzla jak spacerowalam po tych dniach babci i dziadka bo zapomnialam czapki wiec dzis cierpie a ze starosc nie radosc pewnie bede za chwile chodzila po mieszkaniu w opasce jak moja babcia :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry