Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
prawie u kazdej z nas są suwaczk odnosnie tyg ciazy,ja jestem w 15 tyga w którym tyg jesteś??
jejku mówie wam tak mnie to męczy, że już brak mi słów...;/
witam sie i lece was nadrabiac!!!
a glodna jestem jak wilk dzisiaj u mnie pizza wlasnej roboty mnia mniam![]()
ashika najlepiej by bylo jakbys sie przespala...to pewnie od tego ta glowa boli...sprobuj poczytac jakas nudna ksiazke w lozku wieczorem (np. cos ze studiow) moze zasniesz...
oj jakby tak mial wygladac porod to ja dziekuje, krwi to prawie nie ma dziewczyno a z twojego postu mozna wywnioskowac ze porodowka to rzeznia ;-)to bedzie dla niego wiekszym cudem narodzin niz zakrwawiona obolala i wrzeszczaca moja osoba
hej hej
Mam na imię Gosia.Jestem tu "nowa".Obecnie jestem w 13 tyg ciąży i siedzę na zwolnieniu już od 3 miesięcy.
Mam pytanko czy macie tak jak ja, że jest wam ciagle słabo , zmeczone jesteście i nic wam sie nie chce;/??:-(
Malewa ja spodnie noszę na gumcei to takie co były "luźniejsze", a nie dopasowane
, bardzo szybko w tej ciąży mnie "wywaliło" + oponka, ehhhh, będzie co robić po porodzie;-).

tez sie wpraszam na pizze ;-) chodzi za mna od kilku dni juzwitam sie i lece was nadrabiac!!!
a glodna jestem jak wilk dzisiaj u mnie pizza wlasnej roboty mnia mniam![]()