_louise_
Fanka BB :)
o, jaka ta moja dzidzia zarloczna ;-)
zjadla 3 kanapki i to z majonezem, a to juz 2 sniadanie w dniu dzisiejszym. dobrze ze dzisiaj basen. moze jeszcze spacerek sobie zrobie
tiffi dobrze ze juz ci lepiej. tez slyszalam o tej marchwiance. ogolnie marchewka surowa dobra na zaparcia a gotowana w druga strone. tez slyszalam o jablku utartym i podgotowanym na biegunki, ale to jzu chyba ktoras z was pisala o tym. jiiiizu to same takie filmy ogladasz jak ja uwielbiam
mam to paranormal activity ale sie juz od miesiaca boje obejrzec :-):-):-)
aneta-h no z szuflada chyba lepiej, tak mi sie wydaje-zawsze to dodatkowe miejsce i to pod reka, na potrzebne dzidziusiowe rzeczy. a my narazie nie bedziemy miec oddzielnego pokoiku dla dzidzia, wiec kazdy milimetr miejsca na gadzety sie przyda
zjadla 3 kanapki i to z majonezem, a to juz 2 sniadanie w dniu dzisiejszym. dobrze ze dzisiaj basen. moze jeszcze spacerek sobie zrobietiffi dobrze ze juz ci lepiej. tez slyszalam o tej marchwiance. ogolnie marchewka surowa dobra na zaparcia a gotowana w druga strone. tez slyszalam o jablku utartym i podgotowanym na biegunki, ale to jzu chyba ktoras z was pisala o tym. jiiiizu to same takie filmy ogladasz jak ja uwielbiam
mam to paranormal activity ale sie juz od miesiaca boje obejrzec :-):-):-)aneta-h no z szuflada chyba lepiej, tak mi sie wydaje-zawsze to dodatkowe miejsce i to pod reka, na potrzebne dzidziusiowe rzeczy. a my narazie nie bedziemy miec oddzielnego pokoiku dla dzidzia, wiec kazdy milimetr miejsca na gadzety sie przyda
:-(
M juz zapowiedzialam ze jesli cche byc przy porodzie to stoi kolo mojej glowy i nie zaglada co sie dzieje tam gdzie lekarz albo nie idzie ze mna a jak chce zobaczyc jak wyglada porod niech sobie youtube wlaczy
co ja będę sama robić w domku? Już przez ten czas przyzwyczaiłam się że jesteśmy razem, wszędzie razem i tylko razem
, a ona chce do dzieci- samolubna jestem
Czasem to co mamy jest ważniejsze niż to co musimy poświęcić albo z jakim brzemieniem (bagażem) iść przez świat