tiffi oby nie wróciła cholera

dobrze że tą zupę z ryżem zjadłaś bo teraz mi się przypomniało że jak byłam mała na takie przypadki babcia zawsze mnie karmiła ryżem z cynamonem albo z jabłkiem tartym i cukrem.
Cholera dała o sobie znać dzisiaj rano tylko raz i delikatnie, więc mam nadzieję, że już odchodzi w niepamięć. Ale rezultat jej ataku jest taki, że mam 2 kg mniej co w tej sytuacji nie napawa mnie optymizmem. Oczywiście jak tylko dojdę do siebie to zaraz to nadrobię, ale jakaś słaba się czuję. Poza tym od kilku dni boli mnie okolica serca (podobno samo serce nie boli).
dzamena buuu ja lubię jajka na miękko
mammi no ja właśnie piję kompot z jagód dobra rzecz, a na przyszłość dla was a szczególnie dla waszych dzieciaczków małych lekarz nakazuje pić marchwiankę. Na wodę wrzucasz 3 marchewy (może być starte na tarce) i gotujesz, potem dajesz do picia, można też na tym zarobić zupkę, kaszkę itp.
louise co do tematyki filmów, ja ostatnio oglądałam o morderstwach, zaginieniach i demonach - świetny klimat. Co do krwi najpierw ty zrób i zobaczysz co ci wyjdzie, a potem zadecydujesz czy twój M też ma robić (moim zdanej lepiej jakby zrobił) tak ogólnie czasem ktoś w rodzinie potrzebuje krwi i wtedy nie ma czasu na robienie badań
perla moja bratowa dokładnie tak samo usypiała małego i po roku w ogóle się nie budził, nie musiała wstawać
madzik mnie gin kazała odstawić folik i łykac tylko feminatal, gdzie jest kwas foliowy od 12 tyg już nie trezba go tyle brać. Madzik nie martw się, ja schudłam w tej ciązy 2 kg a po wczorajszych ekscesach jelitowych kolejne 2kg takze jestem z zapadniętym brzuchem