reklama

Lipiec 2010

reklama
louise dobre dobre:-)ja zaś od lat nie miałam konta bo dostawałam pensje gotówką i tak chciałam bo to było na bieżące potrzeby a M odkładał, ale że teraz będzie płacił mi zus otwarzyłam sobie konto no i pierwsze wejście i pochrzaniłam hasło, musiał mi bank odblokować ha ha:-Di M się boi jak muszę coś robić na kontach:tak:
A ja widziałam jakiegoś producenta z częstochowy właśnie, łóżeczka i wózki, zaraz poszukam bo myślałam tam luknąć właśnie skoro mam niedaleko.

Witam dziewczyny
Ja nadal chora i umieram ten kaszel mnie wykończy syrop nie pomaga więc zadzwoniłąm do mojego gin i zaraz jade do niego do szpitala po recepte dostane niestety antybiotyk oby szybko pomógł bo kolejna nieprzespana noc doprowadzi mnie do szaleństwa.

Witam się i znowu żegnam. Znikam na kilka dniu, niestety:-(, w domu nie mam internetu, a w pracy chwilowo czasu. W ten weekend muszę rostrzygnąć sprawę z internetem bo dłużej tak nie pociągnę.
Do zobaczenia.

Zgadzam sie z mammi bo tez to prerobilam :-(

mammi co do groty solnej to nie wiem ale w Kopalni Soli w Bochni sa podobno swietne warunki i mozna sobie zalatwic pobyt na noc a juz sama wycieczka po kopalni to super sprawa nie to co rozreklamowana wieliczka, trwa ok 2 godz jest ciekawa nawet dla dzieci i zdecydowanie tansza niz wieliczka (osoba dorosla placi 30zl), my bylismy z synkiem jakos rok poltora temu bo jezdzil z przedszkolem i bardzo chcial zebysmy sami tez pojechali na prawde warto :tak: to jest oferta wczasow: *** Uzdrowisko Kopalnia Soli Bochnia i Hotel Sutoris - turnusy lecznicze, imprezy integracyjne, wczasy zdrowotne. Brzesko - Pałac Goetzów Okocimskich.
a to same noclegi: *** Uzdrowisko Kopalnia Soli Bochnia i Hotel Sutoris - turnusy lecznicze, imprezy integracyjne, wczasy zdrowotne. Brzesko - Pałac Goetzów Okocimskich.
Ashika tez sie zgadzam z mammi w tej kwesti co z reszta wczesniej napisałam,ja sie nie zgadzam z innymi długami i z alimentami z urzedu które sobie razem brali jak jeszcze ze soba byli.a to jest pewna róznica,bo im to wcale nie było potrzebne do zycia

louise dobre dobre:-)ja zaś od lat nie miałam konta bo dostawałam pensje gotówką i tak chciałam bo to było na bieżące potrzeby a M odkładał, ale że teraz będzie płacił mi zus otwarzyłam sobie konto no i pierwsze wejście i pochrzaniłam hasło, musiał mi bank odblokować ha ha:-Di M się boi jak muszę coś robić na kontach:tak:
A ja widziałam jakiegoś producenta z częstochowy właśnie, łóżeczka i wózki, zaraz poszukam bo myślałam tam luknąć właśnie skoro mam niedaleko.

no to widze, ze obie jestesmy niezle i roztrzepane-troche im wspolczuje, przynajmniej mojemu bo to nie jest jedyny nr ktory odstawilam :-D:-D:-D
a znalazlam juz tego producenta.maja sklep firmowy na Siedleckiej w Czestochowie. cos mi sie kojerzy teraz ze chyba mi siora mowila ze tam kupowali lozeczko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry