_louise_
Fanka BB :)
Witajcie
Ja mam maks doła jakiegos-od 3 dni boli mnie głowa-bleeeee-już nie wiem co ma robić, ale Emih napisała,że chyaba ją boli bo za dużo kwasu foliowego-U mnei jest podobna sytuacja od paru dni łykam kwas foliowy plus dołożylam Elevit w których też jest kwas.Spróbuje zmniejszyć dawkę.
Wogóle marudna jestem przez ten ból głowy-zaczęłam się znowu zamartwiać,że brzuch mam za mały,że mało przytyłam (1.5 kg) itp, itp.
Siedzę też caly dzien w domu i może dlatego tak się czuję-zaraz idę na spacer,może jak się dotlenię to będzie lepiej.
Na dodatek jutro moj M obchodzi urodziny i mam dużo znajomych do nas wpaść , a ja już myślę co to będzie jak będzie mnie tak głowa boleć ........
Nawet sobie dzisiaj popłakałam z tego wszystkiego.
Idę na spacer odezwę sie później.Trzymajcie się cieplutko!!
madzik to moze odstaw narazie ten kwas foliowy? w witaminach jest chyba wystarczajaca dawka (o ile oczywiscie nie masz anemii) i nie placz kochana bo od tego jescze bardziej cie glowa rozboli.spacer ci dobrze zrobi-ja codziennie chodze i naprawde dzieki temu mam wiecej energii i lepszy humor
aneta-h rzeczywiscie to jest mega slodziak :-)

chetnie bym ten komplet sobie kupila moze oprocz lozeczk bo widze ze nie ma tam pojemnika na posciel a to jednak sie przydaje. ale te kompleciki naprawde sliczne