reklama

Lipiec 2010

Witajcie
Ja mam maks doła jakiegos-od 3 dni boli mnie głowa-bleeeee-już nie wiem co ma robić, ale Emih napisała,że chyaba ją boli bo za dużo kwasu foliowego-U mnei jest podobna sytuacja od paru dni łykam kwas foliowy plus dołożylam Elevit w których też jest kwas.Spróbuje zmniejszyć dawkę.
Wogóle marudna jestem przez ten ból głowy-zaczęłam się znowu zamartwiać,że brzuch mam za mały,że mało przytyłam (1.5 kg) itp, itp.
Siedzę też caly dzien w domu i może dlatego tak się czuję-zaraz idę na spacer,może jak się dotlenię to będzie lepiej.
Na dodatek jutro moj M obchodzi urodziny i mam dużo znajomych do nas wpaść , a ja już myślę co to będzie jak będzie mnie tak głowa boleć ........
Nawet sobie dzisiaj popłakałam z tego wszystkiego.
Idę na spacer odezwę sie później.Trzymajcie się cieplutko!!

madzik to moze odstaw narazie ten kwas foliowy? w witaminach jest chyba wystarczajaca dawka (o ile oczywiscie nie masz anemii) i nie placz kochana bo od tego jescze bardziej cie glowa rozboli.spacer ci dobrze zrobi-ja codziennie chodze i naprawde dzieki temu mam wiecej energii i lepszy humor
aneta-h rzeczywiscie to jest mega slodziak :-):tak::tak::tak: chetnie bym ten komplet sobie kupila moze oprocz lozeczk bo widze ze nie ma tam pojemnika na posciel a to jednak sie przydaje. ale te kompleciki naprawde sliczne :happy2:

reklama
konflikt serologiczny dotyczy tylko matki jesli ma czynnik rh -
aha-czyli ze moj facet nie musi sobie robic grupy krwi?

jedyneczka no widzisz wiedzialam ze cos bylo z tym kwasem foliowym-gdzies to na pewno czytalam i to nie tylko w jednym miejscu. biedne to Twoje dzieciatko... te chorobska sa straszne. zawsze sie jakas malpa przypaleta

louise ja też się rachunkami nie zajmuję tylko misiek bo ja roztrzepaniec jestem straszny:-)zresztą serce mnie ściska jak muszę oddawać pieniążki pani w okienku np. za prąd, co innego jak wchodzisz do sklepu, dajesz pieniążka i masz ciuszek albo kosmetyk:-)
madzik wszystkie przechodzimy takie dni, martwimy się wszystkim jak to mamy wijące gniazdo i potem mamy smutki takie, ale to przejdzie, przespaceruj się faktycznie w wracaj uśmiechnięta:tak:a rozmiarem brzuszka się nie martw, przy Emilce miałam widoczny dopiero w 6 mies. i to ledwo a potem jak wywalił to szok:-)

louise j
madzik wszystkie przechodzimy takie dni, martwimy się wszystkim jak to mamy wijące gniazdo i potem mamy smutki takie, ale to przejdzie, przespaceruj się faktycznie w wracaj uśmiechnięta:tak:a rozmiarem brzuszka się nie martw, przy Emilce miałam widoczny dopiero w 6 mies. i to ledwo a potem jak wywalił to szok:-)

madzik
Dokladnie tak samo mialam z pierwszym dzieckiem wiec sie nie przejmuj, tylko potem byl szok bo caly czas pracowalam i wiedzieli ze jestem w ciazy ale nie wierzyli az pewnego pieknego dnia w 6 miesiacu wstalam rano z pieknym brzuchem :tak: min kolegow i kolezanek z pracy nie zapomne chyba nigdy :-)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
louise ja też się rachunkami nie zajmuję tylko misiek bo ja roztrzepaniec jestem straszny:-)zresztą serce mnie ściska jak muszę oddawać pieniążki pani w okienku np. za prąd, co innego jak wchodzisz do sklepu, dajesz pieniążka i masz ciuszek albo kosmetyk:-)

jedyneczka dobrze ich wychowalysmy, nie? moj to raz probowal mnie przysposobic do placenia ale pomylilam nr rachunku. z jednej raty wpisalam do drugiej a kwota i nazwa z pierwszej.cale zamieszanie bylo i az telefonowal do mnie chlopak z banku. wczesniej dzwonil po adresie na domowy do rodzicow , oni mu komorke podawali bo nie jestem zameldowana tam gdzie mieszkam... :-D:-D:-D od tej pory mam spokoj

aneta-h i jest tez na innej aukcji lozeczko z szuflada :tak::-) kurcze to firma z czestochowy producent.... moze jakby sie do nich przejsc to by sie cos taniej kupilo ;-):-):-):-)

reklama
dzamena wlasnie nie mialam i juz od paru lat mam sobie zrobic to badanie i ciagle jest coos wazniejszego. no a teraz nie ma juz wyjscia. najgorsze ze misiek tez nie ma a chyba tez powinien miec ta grupe krwi-typu czy nie ma konfliktu serologicznego, nie?
to chyba zalezy jaka ty masz krew.ja jak sie pytałam to mi nie kazała zeby M robił ,moze dlatego ze ja mam 0 rh + wiec moja wszystkim pasuje a mnie tylko ta sama grupa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry