reklama

Lipiec 2010

reklama
Mruczka - Ja tez jeszcze czasami sypiam na brzuchu.

ania_pestka - dobrze ze z synkiem juz lepiej.

dzamena - Moje córy od 6 roku zycia były na lekach wziewnych(odkad trawilismy do alergologa-alergiczkami sa i pod aste tez sa leczone), a od 2 lat sa na codziennych inhalacjach z nebulizatora. Pulmicort plus sół, a jak kaszlą to pulmicort plus steri-neb(ewentualnie dodatkowa sół z mukosolwanem)

mammi - moje dziewuchy były dwa razy w sanatorium w Rabce, a Ja razem z nimi.

emih - myślę ze te bóle głowy mogą być od duzej dawki kwasu foliowego.

Mruczka - trzymaj się aby cię bardziej nie rozłożyło-kuruj się.

Louise - u nas sprawami finansowami Ja się zajmuję. Ja opłatmi sie zajmuję i gospodarowaniem resztą pieniążków.  I tak jak Ashika mów Twój by musiał zrobić badanie grupy krwi jakbyś ty miała RH-.

U nas własnie tak jest ja mam 0 rh- a mój ma Arh+. W pierwszej ciąży dziewczyny odziedziczyły moja grupę krwi. 

jedyneczka - zdrowia zyczę dla córci-aby szybko wyzdrowiała. Z moja jest juz duzo lepiej mozna powiedziec ze jest juz zdrowa-ale antybiotyk nadal bierze.

tiffi1 - zdrówka życzę aby ta cholera cię w końcu zostawiła

Z rana byłam na badaniach-teraz przynajmiej mi dobrze krew pobrała bo po ostatnim mam jeszcze siniaka(a krew miaąłm pobierana 30,12), potem po zakupy poszłam zjadłam sniadanko i  się zdrzemnełam

Ostatnia edycja:
aneta-h i jest tez na innej aukcji lozeczko z szuflada :tak::-) kurcze to firma z czestochowy producent.... moze jakby sie do nich przejsc to by sie cos taniej kupilo ;-):-):-):-)

louise tak tak,przejrzałam wszystkie produkty tego sprzedajacego,i chyba się obkupię,nawet zasłonki mozna kupić pod kolor tej poscieli:-) kochane to

to mówisz ze polecasz łóżeczko z szufladą?

aneta z szuflada zawsze wygodniej wrzucisz do niej posciel albo co bediesz potrzebowala jeszcze ja np. trzymalam kilka pieluch flanelowych bo podkladalam malemu przy kapieli wiec prawie jak posciel

Mruczka - Ja tez jeszcze czasami sypiam na brzuchu.

ania_pestka - dobrze ze z synkiem juz lepiej.

dzamena - Moje córy od 6 roku zycia były na lekach wziewnych(odkad trawilismy do alergologa-alergiczkami sa i pod aste tez sa leczone), a od 2 lat sa na codziennych inhalacjach z nebulizatora. Pulmicort plus sół, a jak kaszlą to pulmicort plus steri-neb(ewentualnie dodatkowa sół z mukosolwanem)

mammi - moje dziewuchy były dwa razy w sanatorium w Rabce, a Ja razem z nimi.

emih - myślę ze te bóle głowy mogą być od duzej dawki kwasu foliowego.

Mruczka - trzymaj się aby cię bardziej nie rozłożyło-kuruj się.

Louise - u nas sprawami finansowami Ja się zajmuję. Ja opłatmi sie zajmuję i gospodarowaniem resztą pieniążków.  I tak jak Ashika mów Twój by musiał zrobić badanie grupy krwi jakbyś ty miała RH-.

U nas własnie tak jest ja mam 0 rh- a mój ma Arh+. W pierwszej ciąży dziewczyny odziedziczyły moja grupę krwi. 

jedyneczka - zdrowia zyczę dla córci-aby szybko wyzdrowiała. Z moja jest juz duzo lepiej mozna powiedziec ze jest juz zdrowa-ale antybiotyk nadal bierze.

tiffi1 - zdrówka życzę aby ta cholera cię w końcu zostawiła

Z rana byłam na badaniach-teraz przynajmiej mi dobrze krew pobrała bo po ostatnim mam jeszcze siniaka(a krew miaąłm pobierana 30,12), potem po zakupy poszłam zjadłam sniadanko i  się zdrzemnełam
ale podobno steri -neb mozna podawac tylko w warunkach szpitalnych bo własnie jak u małego juz inne leki nie działały to w szpitalu miał ten lek i chciałam pózniej zeby mi przepisała w przychodni to ta nie chciała

tak tak, szuflada jest b. przydatna, ja też albo z szufladą albo myślałam sprawdzić wysokość od podłogi łóżeczka bo w ikea są takie pódełka pcv płaskie na kółeczkach, też nie głupie, później mogą się przydać na zabawki.

Ashika no fakt,zawsze jakiś jeden schowek więcej
a jak tam nocka? poczytałaś coś?

ja robię 3 rzeczy na raz: piszę pracę,czytam i piszę z Wami i patrze na discovery na rodzine 2+8,kochane tam te dzieciaczki,jedna się pyta" tato a czemu małe dziewczynki mają małe cycuszki?:-D

reklama
jedyneczka on taki nie bardzo przekonany do rodzenia ze mna bo sie boi że zemdleje ale jak łądnie poprosze to nie potrafi mi odmówić. Ale zobaczymy bo jak ma paść na porodówce to lepiej zeby czekał pod sala :)
Ja uciekam do szpitala po moją recepte na antybiotyk brrr a tak zimno
JA też przeglądałąm łóżeczka i chce z szufladą tylko nie chce tego baldachimy jak dla mnie zbiorowisko kurzu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry