reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
Witajcie dziewczyny
Sorki że tak długo nie pisałam ale poprostu miałam lenia strasznego i nic mi sie niechciało. U mnie na szczęcie brak mdłości. Dzisiaj robiłam badania krwi i moczu ale wyniki w przyszłym tygodniu odbiore. Tak mi wbiła igłe że mnie do tej pory boli. Dzisiaj byłam na zakupach prezentowych i troche zmarzłam u nas -13. Ale niestety nie mam kupionego prezentu dla córki. Poradżcie coś co dla ponad trzylatki. Ona bardzo chce białego jednorozca a we wszystkich sklepach różowe są. Ja miałam z lewgo jajnika.

Powiem ci ze bialego to ja nie widzialam nigdzie, mojej siostrzenicy kupilam rozowego z jakas rozczka;p ktory spiewa, mysle ze sie bedzie podobalo.:-)

U mnie na pewno z prawej strony poszło, bo po lewej nie mam jajowodu, więc nie ma szansy, żeby stamtąd ciąża zawędrowała do macicy.

w ogóle na ostatnim USG lekarz wykrył na prawym jajniku coś a'la torbiel o wielkości 3,5cm. powiedział, że najprawdopodobniej jest to ciałko żółte i jeśli tak to przy następnym usg powinno się zmniejszyć, a jak nie to to jakaś torbiel.Powiedział: miejmy nadzieję, że to cialko żółte.
Bardzo się tego boję, w poniedziałek się okaże co to jest. Może któraś z Was tak miała?

właśnie wysłuchałam, że od środy wielka odwilż, :-(Będzie błoto na święta, wtedy w ogóle nie czuć tego kliamtu świątecznego.

Agata

reklama
Z którego jajnika :-) To chyba tylko ONO wie ;)
Dziewczyny czy robiłyście może badania na posiew? I czy którejś wyszedł może paciorkowiec?

Do góry